Dezvoltare personala

#imparte.ro #cadouri craciun #caritate #fapta buna #cumparaturi craciun

Cumparaturi de Craciun pentru o fapta buna

Cumparaturile de Craciun aproape ca bat la usa si se gasesc de la an la an moduri si moduri pentru a le face. Atunci, de ce sa nu combini utilul cu o facand o achizitie de Craciun care combina sentimentul de implinire cand oferi un cadou si caritatea?

Orice moment de sarbatoare este potrivit pentru a face o achizitie pentru cineva drag si a fi generos. Mai este o luna pana la Craciun, asa ca profita de ocazie pentru a incepe sa faci cumparaturile de Craciun si o fapta buna .

Pentru a-ti usura munca, iata cateva sugestii de cumparaturi de Craciun, pentru ca tu doar sa contribui, sa participi, sa dai click, sa alegi, sa daruiesti si sa te simti bine. Incepe chiar astazi!

 

Creeaza accesorii de Craciun si cumpara o piesa vestimentara a designer-ilor romani 

 

Esti asteptat sa creezi si sa donezi, in scop caritabil si intr-un mod inedit, intr-una din zonele spatiului in care se va desfasura cea de-a IV-a editie “Creezi sau Donezi?”.

Zona de creatie – Zona din care alegi din accesoriile si ustensilele disponibile, ce doresti si ce te inspira si iti creezi singur un glob pentru pomul de Craciun al socrilor, o felicitare pentru bunica, o brosa pentru prietena cea mai buna sau un inel de logodna pentru iubita. Lasi in schimb in cosul de donatii o bancnota pentru copii prescolari de la gradinita din Grosani. Cu bancnota de la tine se vor cumpara copiilor creioane colorate si acuarele, sa poata si ei oferi bunicilor o felicitare, fratilor mai mici bomboane colorate … de Craciun.

Zona de donatie – Piesele expuse vor fi donate de membrii RFB, bloggeri, prieteni, artisti si designeri. Iti alegi o piesa vestimentara sau un accesoriu pe plac sau pentru familie, rude si prieteni. Lasi in schimb in cosul de donatii o bancnota pentru copii prescolari de la gradinita din Grosani. Cu bancnota de la tine ei vor primi un fular, o caciulita de lana sau manusi … sa le fie cald de Craciun.

Esti invitat in perioada 1- 4 decembrie 2011 in Centrul Expozitional Romexpo, in pavilionul C2, intre orele 10 si 18, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, achizitionand accesorii de Craciun. 

Fondurile obtinute in urma acestui eveniment caritabil vor fi folosite pentru a ajuta 50 de copii, prescolari de la gradinita din Grosani – Slanic Prahova.

 

Achizitioneaza un bradut si faci o fapta buna pentru un centru social 

 

Iata ca este perioada in care poti sa faci o fapta buna pentru un orfelinat, centru de plasament , casa de copii sau camin de batrani achizitionand pentru ei un bradut de Craciun de pe MagazinulDeBrazi.ro.

Campania „Imparte bucurie” isi propune sa ofere sarbatori mai frumoase celor mai putin norocosi dintre noi. Bradutul va fi livrat gratuit la locatie de catre reprezentantii Silva Group Romania, si pentru ca acestia vor sa ia parte cu dumneavoastra la impartirea bucuriei, ei ofera donatorilor o reducere de 30% din valoarea brazilor taiati cu inaltimi cuprinse intre 2 si 6 m si de 5% din valoarea brazilor cu radacina. Donatia nu este conditionata de achizitia altor produse de pe site-ul Magazinului de Brazi.

 

Daruri de Craciun prin Posta Romana 

 
Campania isi propune sa colecteze jucarii si care vor fi daruite copiilor orfani si celor care provin din familii defavorizate sau cu mare risc social.

Donatiile vor fi colectate in toate oficiile postale urbane din tara si oricine poate dona jucarii pentru a sustine cauza sociala. 

Cadourile stranse in perioada campaniei vor fi trimise inainte de Craciun catre scoli speciale, gradinite si case de copii.

 

Cumpara online un cadou de Craciun

 

doreste sa ofere sprijin si un strop de fericire copiilor bolnavi de cancer din spitalele Fundeni si . Ei au anuntat de curand ca au deschis magazinul de cadouri de Craciun .

De ce sa cumperi cele mai frumoase cadouri de Craciun pentru cei dragi?

“Pentru ca banii castigati din comercializarea produselor vor merge acolo unde este nevoie: la copiii bolnavi de cancer din spitalul Fundeni.
- Pentru ca toate produsele sunt realizate manual, de copii.
- Pentru ca a darui este nevoia noastra de a simti bucuria in ochii celuilalt.
- Pentru ca nimic nu e mai bine primit de suflet decat stropul de  fericire daruit nu primit.
- Pentru ca fiecare trebuie sa-si gaseasca propria motivatie pentru a face o fapta buna”

Intra aici pe Magazinul de cadouri de Craciun.

Citeste articolul pe Imparte.ro - Cum sa donezi inteligent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului