Dezvoltare personala

#carti #concurs #editura amsta

Concurs: Castiga carti pentru succes

Incepe 2011 cu sfaturi si ghiduri care sa te ajuta sa atingi mai usor succesul in viata personala si personala, cu ajutorul unor sfaturi avizate. Participa la concurs si castiga trei carti pentru succes.

Editura Amsta
iti ofera trei volume, care sa te ajute sa-ti dezvolti capacitatea de autocunoastere, pentru a rezolva cu mai multa usurinta obstacolele in viata personala, dar mai ales in cea profesionala.

 

"NLP - Genial!", de David Molden si Pat Hutchinson, iti ofera o privire in viata oamenilor de succes, care reusesc sa imbine realizarile din viata profesionala cu cele profesionale. De la teorie pana la exemple concrete, metoda NLP iti arata cum sa-ti folosesti la maxim potentialul.

Volumul iti pune la dispozitie o multitudine de sfaturi, intrebari si raspunsuri, exemple pentru a fi sigur ca ai la indemana tot ceea ce iti trebuie ca sa obtii succesul printr-o metoda Geniala!

 

"Oameni Toxici", de Marsha Petrie Sue, te invata cum sa scapi de oamenii "toxici", care iti storc energia si te demotiveaza.

"Autoarea ii ia pe cititori de guler, ii priveste direct in ochi si le spune fara ocolisuri ca solutia pentru fericirea lor personala si profesionala poate fi atinsa numai printr-o autoevaluarea critica si prin dorinta puternica de a depasi situatia in care se complac in prezent“, Randy O’Neill, Vicepresedinte Senior, Lancer Insurance Company.

 

"Ghidul redactarii in Relatii Publice", de Merry Aronson, Don Spetner si Carol Ames, te invata cum sa abordezi relatiile publice in era digitala, printr-un ghid simplu si practic al redactarii materialelor de PR, de la obisnuitele comunicate de presa, scrisori de pitch, biografii si alerte media, la discursuri mult mai complexe si sofisticate, propuneri de campanii media, raspunsuri la situatiile de criza, precum si scrierea publicatiilor interne.

Ghidul atotcuprinzator ne ofera instructiuni la cheie pentru diferitele tipuri de texte scrise, acestea fiind sustinute cu exemple din viata reala si cu situatii ipotetice. Autorii ne la dispozitie cititorului toate secretele necesare pentru a darama barierele de redactare si pentru a-si face mesajul auzit de catre un public cat mai larg.

 

Castiga carti de dezvoltare personala si profesionala de la Editura amsta
 

Familie si Relatii.acasa.ro impreuna cu Editura Amsta te invita sa participi la concursul: "Castiga carti pentru succes!". Premiul este format dintr-un pachet de trei carti: "NLP - Genial!", "Oameni Toxici" si "Ghidul redactarii in Relatii Publice".

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: "Care crezi ca sunt factorii decisivi pentru a avea succes in cariera?". Explica una dintre experientele care te-a facut sa alegi aceste elemente decisive pentru succes si poti castiga cele trei carti pentru succes.

 

Vor fi premiate cele mai interesante si originale doua raspunsuri!

 

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum.acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 02 – 23 februarie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 24 februarie 2011, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului