Dezvoltare personala

#concurs #dezvoltare personala #amaltea #carti

Concurs: Castiga carti de dezvoltare personala si profesionala!

Sa fii o femeie de succes atat pe plan profesional cat si pe plan personal poate fi de multe ori o provocare greu de surmontat. Problemele cotidiene, stresul si obosela pot aduce prejudicii mediului familial si iti pot creea probleme in ceea ce priveste dezvoltarea unei cariere solide. Noi suntem insa aici pentru a te ajuta oferindu-ti posibilitatea de a-ti perfectiona aptitudinile profesionale, tehnicile de comunicare si performantele manageriale printr-o lectura utila si placuta in acelasi timp.

Grupul Editorial Amaltea iti ofera patru volume care te vor ajuta sa gestionezi cat mai eficient situatiile problematice si sa-ti dezvolti capacitatile de autocunoastere.

"Relatii periculoase", scopul acestei carti - care abordeaza violenta domestica din perspectiva a patru astfel de relatii din viata reala - si al autoarei - psiholog clinic, terapeut si consultant - este sa te ajute sa identifici la timp si sa dai atentia cuvenita semnalelor de alarma ale unei relatii cu potential abuziv.

"Asul din maneca” este o carte-seminar. Contine idei practice si, cel mai important, exercitii pentru aplicarea metodelor NLP in vanzari si marketing. Explica tehnici speciale, pe care sa le utilizezi in vanzarea fata in fata, telemarketing , Marketing direct si in alte situatii din lumea reala care presupun o vanzare. Sunt incluse exemple de metode si scenarii care au produs cresteri demonstrate in toate tipurile de vanzari.

"Conversatii decisive", scopul acestei carti este de-ati arata ca atat pe plan profesional cat si in cel personal, nu mai trebuie sa alegi intre a fi cinstit si a fi eficient. Nu trebuie sa alegi intre sinceritate si cariera. Pentru ca poti invata cum sa obtii un control emotional superior in situatiile limita, poti transforma frustrarea si furia in dialog si obtine siguranta care mentine fluxul comunicarii, devenind astfel convingator fara a fi nevoit sa te impui agresiv.

"Secretele creativitatii” dezvaluie modul de a gandi al celor care s-au impus de-a lungul timpului prin ideile lor, familiarizandu-ne cu mecanismele logice de solutionare a problemelor pe care le foloseau Einstein, Darwin, da Vinci, Freud, Picasso, Edison, Mozart, Louis Pasteur, Galileo Galilei, Alexander Graham Bell, Aristotel, Michelangelo, Bach, Walt Disney si multi altii. Scopul acestei lucrari este de a descrie diferite strategii de gandire si de a ne arata cum putem sa le folosim pentru a fi mai creativi pe plan profesional si in viata personala.

 
 

Castiga carti de dezvoltare personala de la Grupul Editorial Amaltea
 

Familie si Relatii.acasa.ro impreuna cu Grupul Editorial Amaltea te invita sa participi la concursul: "Castiga carti de dezvoltare personala si profesionala!”. Premiul este format dintr-un pachet de patru carti: „Relatii periculoase”, „Asul din maneca”, "Conversatii decisive" si "Secretele creativitatii".

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: "Se spune ca tacerea este de aur. Prezinta un caz in care sintagma 'daca taceam, filosof ramaneam' ti s-a potrivit". Explica situatia prin care ai trecut, pentru ca altii sa invete din experientele tale!

 

Vor fi premiate cele mai interesante si originale doua raspunsuri!

 

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe Forum.acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 01 noiembrie – 21 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 22 noiembrie 2010 , atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare