Dezvoltare personala

#dezvoltare personala #automotivare #inteligenta emotionala #carti de dezvoltare personala

Cele mai citite carti de dezvoltare personala

Cartile de dezvoltare personala te pot ajuta sa faci progrese in viata personala si sa te apropii de scopurile propuse. Afla care sunt cele mai apreciate carti de dezvoltare personala din cele mai mari librarii online.
 

  • Psihologia persuasiunii. Totul despre influentare - Robert B. Cialdini


Una dintre cele mai importante carti in acest domeniu, volumul lui Cialdini iti ofera uneltele necesare pentru a-ti intari puterea de convingere. Pret 27,93 lei.
 

  • Arta Razboiului - Sun Tzu


Cu o vechime de aproape 2.500 de ani, textele liderului militar chinez iti ofera uneltele necesare pentru a invata cum poti castiga un conflict, in viata personala sau in cea profesionala. Pret 13,51 lei.
 


Formata din trei volume, Limbajul trupului, Limbajul vorbirii si Enciclopedia limbajului trupului, aceasta serie de carti te invata cum sa descifrezi ce se ascunde in spatele gesturilor altora si cum sa-ti controlezi propriul limbaj al trupului. Pret 13,52 lei.
 


Volumul analizeaza comunicarea in cuplu si ofera sfaturi pretioase cu privire la rezolvarea problemelor in doi. Pret 15,6 lei.
 

  • Auto-controlul prin metoda Silva - Jose Silva


Metoda Silva iti dezvaluie tehnici de control mental prin care vei putea sa depasesti starile tensionate, obiceiurile negative si nesiguranta emotionala. Pret 26 lei.
 

  • Cheile secretului - Daniel Sevigny


Un manual practic care explica tehnica organizarii gandirii, bestsellerul mondial iti explica in detaliu si legea atractiei . Pret 20 lei.
 

  • Puterea extraordinara a subconstientului tau - Joseph Murphy


Volumul ofera exemple si tehnici de cultivare a imaginilor benefice in minte, pentru a crea si transforma propriul destin. Pret 15,26 lei.

 

  • Lasa grijile, incepe sa traiesti - Dale Carnegie


Considerata de autor un "manual despre invingerea grijilor", cartea iti ofera solutii pentru depasirea gandurilor care iti ocupa mintea inutil. Pret 29 lei.

  • Cine mi-a luat cascavalul? - Spencer Johnson

Cartea iti ofera solutii simple pentru a face fata schimbarii, situatie care este, de multe ori, intampinata cu strangeri de inima. Pret 16 lei.
 

  • EQ: Forta inteligentei emotionale - Steven J. Stein, Howard E. Book


Volumul de indeamna sa descoperi abilitatile proprii, pe care le vei putea folosi apoi in viata personala si profesionala. Pret 29,9 lei.
 

  • Cum sa ne purtam cu personalitatile dificile - Christophe Andre, Francois Lelord


Descopera-ti latura dificila a personalitatii si invata cum sa te comporti cu apropiatii atunci cand devin dificili. Pret 9,09 lei.
 

  • Cum sa manipulezi barbatii - Natalia Baratova, Maria Ripinskaia


Incepe cu ajutorul acestei carti transformarea personala care te va ajuta sa interactionezi mai bine cu barbatii din viata ta. Pret 20,71 lei.


Sursa foto: Memsaab.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare