Dezvoltare personala

#retele de socializare #craciun #voluntariat #sarbatori de iarna #fericire

Ce trebuie sa faci de Sarbatori ca sa fii un om mai bun

Craciunul este o sarbatoare a familiei, a prieteniei, in care le facem bucurii celor dragi si, in acelasi timp, ne cerem iertare pentru toate greselile facute. Este o sarbatoare a bucuriei, in care incercam sa fim mai buni. Reusim oare? Si de ce doar de Sarbatori?

 

Fiind noi insine fericiti putem raspandi bucuria la randul nostru, devenind astfel un adevarat magnet pentru cei din jur. Unui om care zambeste nu ii poti arunca priviri incruntate. Unui om care daruieste simti nevoia sa ii intorci darul inzecit. Dar oare ce ar trebui sa faci ca sa fii mai bun si sa atragi in felul acesta dragostea?

Schimba-ti gandurile

Gandurile tale iti determina totul, inclusiv sentimentele. Incearca sa gandesti pozitiv, sa vezi lumea intr-o aura mai buna si vei vedea ca ti se vor intampla numai lucruri frumoase. E important sa ai incredere in tine, in fortele tale, sa fii determinat in tot ceea ce faci. In felul acesta devii invincibil, iar oamenii puternici sunt atragatori.

Fii multumit cu ceea ce ai. Gandeste-te la toate lucrurile minunate din viata ta si vei vedea ca dintr-odata vei aafisa un zambet larg. Te vei simti norocosul universului, iar asta ti se va citi pe chip. Schimbarea gandurilor din negative in pozitive iti va amplifica si sentimentele de siguranta. Nu uita sa treci intr-un jurnal toate motivele pentru care esti fericit, sa scrii ce sau cine te-a facut sa zambesti zi de zi.

Gandeste-te doar la ce e frumos in oameni

Imparte complimente de jur imprejur. Spune-le oamenilor ce gasesti interesant la ei, ce ti se pare frumos. Cauta in ei doar ceea ce este frumos si nu te feri sa le-o spui. Cand oamenii vad ca le observi calitatile mai degraba decat defectele, devin mai deschisi si mai dornici sa te aiba prin preajma. Si asta intrucat oamenii isi doresc sa fie inconjurati de cei care le vad latura pozitiva.

Iata ce sa mai ai in vedere de sarbatori, ca sa fii cu adevarat fericit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului