Dezvoltare personala

#chip #amanta #sotie #fata

Ce spune forma fetei despre relatia ta: ai chip de sotie sau de amanta?

Forma fetei unei femei poate determina durata relatiei de cuplu. Cu alte cuvinte, in functie de trasaturile fetei si de cum le percepe un barbat, femeia poate fi buna mai degraba de o simpla aventura amoroasa sau, dimpotriva, poate fi buna de sotie.

Feminitatea este cea mai importanta caracteristica a femeii in raport cu barbatul. In esenta, dincolo de trasaturile fetei, de cat de mare sau mic este nasul, de cat de groase sau de subtiri sunt buzele sau ce culoare de par are, per total, in ochii unui barbat conteaza nivelul de feminitate si cum arata “pachetul intreg” pentru ca el sa fie interesat de ea.

Insa, chiar si in aceste conditii, barbatii obisnuiesc sa aleaga, involuntar, femei diferite in ceea ce priveste trasaturile fetei atunci cand vor sa aiba doar o aventura amoroasa, o relatie de scurta durata, si cand au planuri de insuratoare.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro!

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.