Dezvoltare personala

#idei cadouri #cadouri femei #cadouri barbati #cadouri copii #cadouri

Cadouri pentru cei dragi: pentru ea, pentru el si pentru cel mic

Un dar bine ales este, fara doar si poate, un motiv de bucurie pentru oricine, iar pentru ca fericirea celor dragi este nepretuita, nu ar trebui sa astepti luna cadourilor pentru a le aduce un zambet pe chip. Daca ai nevoie de inspiratie in alegerea darului potrivit, noi iti oferim o mana de ajutor.

Cursuri extracurriculare artistice pentru copii

Activitatea scolara poate fi foarte solicitanta pentru cei mici, iar pentru bune rezultate si o evolutie frumoasa, exploatarea hobby-urilor si a inclinatiilor artistice ale acestora sunt aproape necesare. Cresterea increderii in propriile capacitati, stimularea puterii de concentrare, dobandirea unui caracter disciplinat sau unor abilitati artistice ori exersarea anumitor talente sunt doar cateva dintre transformarile benefice prin care va trece micutul tau. Fie ca isi doreste sa invete sa cante la un instrument, fie ca este atras de dansuri sau actorie, copilul se va distra si va evolua armonios cu ajutorul unor cursuri extracurriculare.

Un dar bun atat pentru distractia, cat si pentru dezvoltarea celui mic sunt, asadar, cursurile de actorie pentru copii la Bravissimo Art School, dar si cursurile de chitara, de pian, de vioara, de canto sau de dans.

Decoratiuni interioare pentru ea

Moda si domeniul decoratiunilor interioare sunt doua domenii care le pasioneaza pe multe dintre femei. Cand acestea se intrepatrund si discutam despre tendinte in design interior, lucrurile capata si mai mult farmec pentru reprezentantele sexului frumos.

O sesiune de cumparaturi la magazinul de decoratiuni pentru casa Homex este o idee grozava de cadou pentru ea. Rame foto, accesorii si ustensile pentru bucatarie, lumanari decorative, paturi si lenjerii de pat, suporturi pentru haine, bijuterii - acestea sunt doar cateva dintre articolele care ii vor aduce un zambet pe fata femeii iubite.

Accesorii auto pentru el

Cei mai multi dintre barbati isi trateaza masina ca si cum ar fi o a doua sotie - sunt atenti la nevoile ei, sunt protectori, se ingrijoreaza cand aceasta da semne ca ar fi „deranjata” si devin agitati atunci cand aceasta este atinsa de altcineva. De aceea, un cadou care implica ingrijirea automobilului poate fi o idee foarte buna pentru barbati.

Magazinul online Autoatu.ro este sprijinul ideal intr-o asemenea initiativa, oferind piese de calitate pentru o gama larga de masini, de la kit-uri de distributie, ulei de motor, lichid de frana, la piese Opel la reducere, dar si piese pentru Volskwagen, BMW, Peugeot, Audi, Mazda, Mercedes s.a.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare