Dezvoltare personala

# dezvoltare profesionala #dezvoltare personala #destin #cariereonline.ro #control destin

Sapte sfaturi pentru a-ti controla propriul destin

Reusiti sa va imbunatatiti viata sau pur si simplu doar o traiti? Daca credeti ca e loc si de mai bine, iata ca revista Inc. ne ofera cateva sfaturi prin intermediul lui Kevin Daum, autorul cartii Video Marketing for Dummies. Kevin are pentru noi sapte sfaturi care ne vor ajuta sa ne planificam si sa ne utilizam tot potentialul de care dispunem.

Cei mai multi oameni se plang de viata pe care o au, crede Kevin, iar noi nu i-am putea da mai multa dreptate. Autorul american crede ca asta se intampla deoarece oamenii, la fel ca si cele mai multe companii, isi fac planuri superficiale si le executa la fel. Americanul afirma ca a vazut la viata lui oameni de business capabili sa duca la bun sfarsit o strategie sofisticata in propria companie, dar care isi lasau viata la voia intamplarii. Adesea...

Citeste continuarea pe cariereonline.ro
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.