Dezvoltare personala

#anul nou # sugestii #femeie puternica

Anul Nou: OBIECTIVELE unei femei puternice. Sugestii pentru a reusi in 2020

 

Mai este foarte putin pana la sfarsitul anului 2019, iar noul an este plin de oportunitati grozave, dar niciuna dintre ele nu iti va schimba viata daca nu decizi sa faci niste schimbari.

Este normal ca in aceste ore care au mai ramas din acest an sa profiti pentru a reflecta asupra lui 2019 si pentru a evalua lectiile pe care le-ai primit in toate domeniile. Si, cu siguranta, te vor ajuta sa fii o femei mai puernica. Dar acest lucru necesita eforturi mari din partea ta si mai ales constanta pentru a le transforma in obiceiuri permanente, pentru ca merita. Vei investi in bunastarea ta si asta va fi intotdeauna cea mai buna decizie pe care ai luat-o. Asftel, vei avea totul pentru a reusi in 2020 si in anii urmatori.

Sugestii ca sa reusesti in 2020 pe toate planurile si sa descoperi marea femeie care traieste in tine

Ingrijeste-ti corpul ca pe o comoara

Incearca sa dormi cat mai bine, sa te hranesti bine, sa-ti tratezi toate problemele de sanatate inainte de a scapa de ceva mai delicat. Fara corpul tau nu poti face nimic, asa ca ai grija de el pentru a avea o viata lunga si sanatoasa. Exista intotdeauna modalitati de a-ti imbunatati obiceiurile. Asta implica activitatea fizica, 30 - 45 de minute pe zi vor fi suficiente pentru a te mentine sanatoasa si fericita si te vei putea odihni mai usor. Evita excesele si vei fi radianta.

Adio tuturor relatiilor toxice!

Cheia pentru a duce o viata fericita si pasnica este, printre altele, sa nu porti problemele altora, ci sa te inconjori de oameni care sa te pretuiasca cu adevarat pentru cine esti si nu pentru modul in care vor ei sa fii. Nu esti aici pentru a-i multumi, ci pentru a va ajuta reciproc.

Familia, partenerul, prietenii, munca, nu trebuie sa lasi pe nimeni sa te faca sa te simti rau, nu le da acea putere asupra ta.

Invata mereu lucuri noi

Creierul nostru este minunat si exista intotdeauna ceva care sa-ti mentina viu interesul. Fii mereu activa. Alege un curs legat de activitatea ta profesionala sau de o anumita abilitate pe care vrei sa o stapanesti mai bine.

Mentinerea activa a creierului te va ajuta, de asemenea, sa lupti impotriva bolilor cognitive, plus ca poti obtine rezultate mai bune in toate domeniile.

 Ai grija de banii tai

Dincolo de ceea ce castigi, ia in considerare optiunile de a-ti multiplica veniturile, de a investi. Gandeste-te bine la tot ceea ce doresti, la ce cumperi, daca ai nevoie de acele lucruri.

Ai grija sa nu cheltui bani pe ceea ce nu ai nevoie, pretuieste banii pe care ii ai si asigura-te, de asemenea, ca economisesti pentru atunci cand nu vei mai putea lucra.

Cauta job-ul visurilor tale

Asta daca nu l-ai gasit, inca. Lasa deoparte reclamatiile cu privire la colegii si sefii tai. Mergi mai departe pentru a creste si cauta noi oportunitati. Si nu ramane intr-un loc de munca doar din necesitate. Exista intotdeauna optiuni pentru a te bucura de ceea ce faci.

Imbunatateste comunicarea cu persoanele dragi

Lucreaza la modul in care comunici cu cei dragi si la modul in care ii asculti, deoarece nu este vorba despre ceea ce fac pentru tine, ci doar despre ceea ce poti face tu pentru ei. Mentinerea relatiilor sanatoase este esentiala pentru a putea ajunge la acea stare de bunastare si implinire.

Iarta

Nu poti vorbi despre aspectul exterior fara sa ai grija de partea interioara si iertarea nu poate lipsi. Recunoaste ce au facut ceilalti oameni din viata ta, ceea ce ti-ai permis odata si nu se va mai intampla, dar asuma-ti responsabilitatea si inceteaza sa te mai incarci cu emotii negative care nu-ti permit sa avansezi.

Motiveaza oamenii importanti din viata ta

Daca sunt intotdeauna langa tine, tu esti alaturi de ei? Viata nu se refera la a lua de la altii ce-ti este de folos, ci la a stabili legaturi de dragoste, ajutor, sustinere si incurajare. Asa ca nu ezita sa sarbatoresti cu cei dragi reusitele, sa ii sustii cand nu mai pot sau sa le oferi ajutorul tau atunci cand au nevoie. Acesta este si un mod de a arata dragoste.

Ai incredere in tine

Intotdeauna vor exista oameni care iti vor spune ca nu poti face ceea ce ti-ai propus, ca nu merita eforul si ca este mai bine sa ramai asa cum esti. Dar o spun pentru ca au incetat sa creada in ei si succesul tau ii deranjeaza. Nu-i asculta! Atat timp cat crezi in tine, totul va fi posibil.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului