Dezvoltare personala

# sfaturi dezvoltare profesionala #atelier #dezvoltare personala #succes in cariera #cariereonline.ro # atelierul anda roman

Anda Roman: Nu ascultati niciun sfat, urmati-va chemarea!

Anda Roman a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, apoi a studiat Paralegal Studies la Universitatea din Washington, iar mai tarziu a urmat cursurile Facultatii de Cinematografie si Televiziune (Regie de Film) in cadrul Universitatii de Media. Ea a dat nastere unui proiect care a necesitat o investitie de 200.000 de euro: Atelierul Anda Roman.

Cunoscut de toti bucurestenii iubitori de obiecte de design altfel, atelierul este o oaza de frumusete in centrul Capitalei. Este un spatiu cu o atmosfera boema, cu personalitate, un spatiu care inspira si care aduna laolalta atat obiecte de design, cat si piese de mobilier vechi, gasite in targuri si regandite, reconditionate, reinventate de designer. Anda Roman povesteste cum a transformat un proiect...

Citeste continuarea pe cariereonline.ro

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.