Dezvoltare personala

# dezvoltare personala online # cursuri dezvoltare personala # cursuri online #dezvoltare personala

A venit momentul sa te inscrii la cursuri de dezvoltare personala online!

Se spune ca nu e niciodata prea tarziu sa pornesti pe un nou drum, care iti va schimba viata si care te va ajuta sa-ti atingi adevaratul potential. Insa si opusul zicalei este la fel de adevarat! Nu este niciodata prea devreme sa incepi sa te pregatesti pentru succesul pe care il meriti in viata, dupa cum demonstreaza singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, Success Academy.

Academia este „o altfel de scoala”, menita sa vina in completarea programei scolare traditionale. Success Academy ofera cursuri dezvoltare personala online sau in sala pentru juniori (11-14 ani) si adolescenti (15-18 ani).  Aici, tinerii isi antreneaza abilitatile de lider si inteligenta emotionala, totul intr-un singur loc.

Success Academy este un concept unic in spatiul educational romanesc, care propune un program de dezvoltare personala complet si coerent pentru copiii si adolescentii care vor sa profite la maximum de toate oportunitatile cu care se intalnesc in viata.

Cum iti dai seama daca ai nevoie de cursuri de dezvoltare personala online?

Programa scolara actuala inca respecta o structura demodata, care nu a fost actualizata in functie de nevoile concrete ale copiilor si adolescentilor din ziua de astazi. Astfel, Success Academy lucreaza in paralel cu scoala traditionala, oferindu-le adolescentilor informatii esentiale, care ii vor ajute sa isi valorifice adevaratul potential.

De unde stii daca locul tau este aici? Inainte de a te inscrie la cursuri de dezvoltare personala online sau in sala, raspunde la urmatoarele intrebari!

  • Iti cunosti punctele forte/slabe?
  • Stii cum sa te organizezi si sa iti gestionezi timpul?
  • Simti ca ai incredere in tine?
  • Iti este usor sa iti faci prieteni?
  • Stapanesti limba engleza la nivelul pe care ti-l doresti?
  • Stii cum sa vorbesti in public?
  • Ai descoperit care este metoda de invatare care ti se potriveste?
  • Stii cum sa iti fixezi obiectivele si sa iei decizii?
  • Te pricepi sa ii influentezi pe cei din jur?

Daca ai raspuns „nu” la cel putin 3 dintre intrebarile de mai sus, inseamna ca ai nevoie de putin ajutor pentru a te cunoaste pe tine insuti mai bine si pentru a-ti dezvolta calitatile. Pentru asta, ai nevoie de un program coerent de dezvoltare personala, cu peste 17 ani de experienta in domeniul dezvoltarii personale. Cu alte cuvinte, ai nevoie de Success Academy!

Cum te poti inscrie la cursuri de dezvoltare personala online sau in sala?

Acum ca stii unde trebuie sa mergi pentru a-ti dezvolta adevaratul potential, nu mai ramane decat sa te inscrii la cursurile Success Academy. Procesul este foarte simplu, dupa cum vei observa din urmatorii pasi!

  1. Accesarea platformei online si completarea formularului. In scurt timp, vei primi un document cu prezentarea scolii, din care vei afla mai multe detalii despre programul si metoda de lucru, beneficiile participarii la cursuri de dezvoltare personala online/in sala si multe altele.
  2. Cunoasterea unui reprezentant Success Academy. Vei fi contactat de un reprezentant, care iti va raspunde la orice alte intrebari ai despre programul de dezvoltare personala.
  3. Participarea la o sesiune demo, ocazie cu care vei cunoaste personal trainerii scolii si vei vedea cum se desfasoara o sesiune de curs in cadrul Academiei.
  4. Decizia de participare va fi luata dupa participarea la discutia cu trainerii Success Academy exclusiv de catre tineri si parintii acestora.
  5. Inscrierea efectiva in program.

Retine ca Success Academy reprezinta un concept unic, in care se tine cont de faptul ca dezvoltarea personala este un proces individual si de lunga durata. Drept urmare, trainerii scolii ofera feedback individual atat cursantilor, cat si parintilor, pe tot parcursul programului.

A venit momentul sa investesti in viitorul tau si sa te inscrii la cursurile care iti vor schimba viata si care te vor conduce spre succes! Inscrie-te acum la Success Academy si descopera-ti adevaratul potential!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului