Dezvoltare personala

#reguli de eticheta petrecere de Craciun #petrecere corporate de Craciun #petrecere de craciun

3 reguli pe care sa nu le scapi din vedere la petrecerea de Craciun

Petrecerile de Craciun au devenit o tradiei in aproape toate firmele. Studiile arata ca, dupa astfel de evenimente, angajatii devin mai motivati. Petrecerile corporate sunt momente de relaxare pentru angajati, care isi vad sefii si colegii fara barierele ierarhice uzuale. Cu toate acestea, nu orice comportament e permis! Iata ce NU sa faci la o astfel de petrecere!
 

1. Nu te imbraca indecent! Chiar daca participi la o petrecere, nu uita ca este una organizata de firma. Rochiile mini, cu spatele gol, la care accesorizezi o pereche de cizme peste genunchi, nu sunt cea mai buna optiune. Incearca sa optezi pentru  o rochie decenta, pana la genunchi, cu un decolteu adecvat, in ton cu sarbatorile de iarna.

 

2. Nu veni insotit! Ideea petrecerilor de serviciu este toto colegii sa socializeze cat mai mult, astfel  pentru a putea lucra mai bine impreuna.

 

3. Nu iti depasi limitele! Chiar daca vei avea bautura la discretie, asta nu inseamna ca trebuie sa abuzezi. Doua-trei cocteiluri nu strica nimani, dar trebuie sa stii exact cand sa te opresti daca nu vrei sa fii subiect de discutii un an de acum inainte.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului