Dating

#relatii femei #casatorie femei #site de dating #sentimente.ro

De ce tin mortis femeile moderne sa se marite! Nota bene, doamnelor si domnilor!

Desi in ultimii 35 de ani, varsta de casatorie a fost amanata cu 5,5 ani, in medie, femeile moderne continua sa-si doreasca sa imbrace rochia de mireasa. Evident, motivele sunt altele comparativ cu anii '80, de exemplu!

Daca in trecut, femeile se casatoreau fiindca isi doreau stabilitate si statut social, lucrurile s-au schimbat considerabil din momentul emanciparii femeilor. Si atunci apare intrebarea: care sunt motivele moderne care le determina pe femeile moderne sa-si doreasca sa ajunga in continuare in fata altarului?

1. Iubirea schimba tot

 Kate Taylor, expert in relatii, citat de  match.com, spune ca dragostea - oricat de siropos - ar suna este principalul motiv pentru care femeile aleg sa se casatoreasca. Cercetarile recente efectuate de revista Forbes din America au aratat ca „dragostea si atractia reciproca” au devenit recent cel mai important motiv pentru care atat femeile, cat si barbatii si doresc sa se casatoreasca. La 35 de ani, oamenii sunt impliniti atat profesional, dar si personal si cauta la partenerul de viata lucrul care le lipseste cu adevarat, si anume iubirea.

 

 

2. Casatoria inseamna in continuare sa fii in rand cu lumea

Un alt motiv pe care il pot confirma toate femeile care au trecut de un anumit prag de varsta impus de familie este ca toata lumea din jur le fac sa se simta diferite, intr-un mod negativ. Presiunile si intalnirile aranjate de familie si prieteni sunt cateva dintre chinurile prin care trec femeile care nu si-au gasit jumatatea. Daca si tu esti in aceeasi situatie, dar vrei sa-ti alegi singur partenerul, aproximativ 1 milion de membri te asteapta pe site-ul de dating Sentimente.ro!

3. Casatoria le asigura femeilor siguranta emotionala

Femeile au nevoie de siguranta, si nu despre cea materiala, despre care am stabilit ca si-o pot asigura singure! Este vorba despre siguranta emotionala: orice femeie are nevoie sa fie tinuta in brate, alintata si iubita. Intr-o relatie, femeia se bucura de siguranta emotionala si este la adapost de depresiile care survin in singuratate. O relatie amoroasa le ajuta pe femei sa se dezvolte si sa-si atinga potentialul maxim. Alaturi de barbatul potrivit, o femeie infloreste si da tot ce are mai bun de oferit. Viata in cuplu este stimulanta, constituind o provocare pentru orice femeie care se descopera pe sine altfel decat ca persoana singura.

Descopera si tu beneficiile vietii in cuplu! Intra astazi pe Sentimente.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului