Sex

#barbati #vedete #sotii #inselare sotii

Top 5 vedete cu care barbatii si-ar insela sotiile

Fanteziile sexuale cu vedete sunt comune in randul barbatilor, desi putini sunt cei care ar marturisi acest lucru. Daca in cercul de prieteni se feresc sa nominalizeze vedetele de sex feminin care le starnesc ganduri erotice, in mediul online au ocazia sa se destainuie sincer. Asa se face ca intr-un top recent realizat pe unul dintre cele mai mari siteuri de dating, barbatii casatoriti au marturisit care sunt celebritatile cu care ar dori sa-si insele sotiile.


1. Miley Cyrus

Pe primul loc in clasament se afla Miley Cyrus, o cantareata si actrita in varsta de doar 20 de ani. Ea a primit cele mai multe voturi din partea barbatilor participanti la sondaj si a devenit cea mai dorita vedeta feminina din lume. Videoclipurile pline de scene erotice, comportamentul dezlantuit din ultima perioada si sexappealul au fost principalele calitati care i-au determinat pe barbatii casatoriti sa aiba fantezii sexuale cu Miley Cyrus.



Sursa foto: tumblr.com


2. Mila Kunis

Frumoasa actrita Mila Kunis starneste imaginatia barbatilor, dar cu toate acestea ocupa doar locul 2 in topul vedetelor cu care barbatii casatoriti si-ar insela sotiile.



Sursa foto: beautycontestupdate.com


3. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, noua senzatie de la Hollywood, ocupa locul 3 in topul vedetelor cu care barbatii si-ar insela sotiile. Rolurile din productii precum "Hunger Games" si "Silver Linings Playbook", dar si inocenta pe care o afiseaza au transformat-o pe Jennifer Lawrence in preferata barbatilor.

Sursa foto: gotceleb.com


4. Sofia Vergara

Printre tinerele vedete dorite de barbati s-a strecurat si Sofia Vergara, in varsta de 41 de ani. Actrita este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, dar in topul vedetelor cu care barbatii si-ar insela sotiile ocupa doar locul 4.



Sursa foto: x17online.com


5. Beyonce

Desi este casatorita si are o fetita in varsta de 1 an si jumatate, Beyonce contina sa fie una dintre cele mai dorite femei din lume. Silueta senzationala pe care o afiseaza de ceva vreme si faptul ca este considerata una dintre cele mai influente personalitati din lume o plaseaza pe Beyonce pe locul 5 in topul vedetelor cu care barbatii si-ar insela sotiile.

Clasamentul a fost realizat pe siteul de dating pentru persoane casatorite, ashleymadison.com.



Sursa foto: designscene.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare