Sex

# iubit dormitor #relatia perfecta # cum il cuceresti

Top greseli pe care le fac femeile in dormitor

Chiar daca barbatii sunt innebuniti dupa partidele de amor si ai crede ca nimic nu ii deranjeaza, vei ramane surprinsa sa constati ca poti sa il indepartezi de tine pe partener prin cateva greseli majore.

Masculii au si ei tabieturile si preferintele lor atunci cand vine vorba despre sex, asa ca este foarte important sa tii cont de ele daca vrei sa ai o viata sexuala implinita si un barbat fericit langa tine.

Iata top 3 greseli pe care orice femeie trebuie sa le evite in dormitor:

1. Refuzul

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac femeile atunci cand vine vorba despre sex este refuzul acid si categoric. Fie ca nu te simti bine sau esti foarte obosita, nu ii spune partenerului tau ca nu ai chef de sex intr-un mod foarte direct, ca si cum ai fi deranjata de propunerea lui. Incearca sa gasesti metode mai blande sau ofera-i in schimb o alta placere, precum un masaj sau o cina gustoasa.

2. Lipsa senzualitatii

In general, femeile implicate in relatii de lunga durata uita ca trebuie sa fie sexy. Lenjeria intima provocatoare nu trebuie sa iti lipseasca. Barbatul de langa tine are nevoie de senzualitate. Asa ca renunta la bikinii din bumbac si la pijamalele largi si intretine atmosfera erotica cu lenjerii intime cat mai sexy.

3. Monotonia

Barbatii au nevoie de fiecare data de ceva nou. Le plac momentele spontane si pline de adrenalina. Nu te lasa coplesita de griji si de munca si in niciun caz nu lasa monotonia sa intervina in viata de cuplu, mai ales pe plan sexual. Suprinde-l pe iubitul tau in dormitor cu lucruri noi, care sa ii starneasca de fiecare data interesul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare