Sex

#cuplu #preludiu #sex

Sfaturi de sex pentru oamenii ocupati

O viata sexuala implinita este adesea abandonata pentru o cariera sau odata cu nasterea primului copil. Afla cum sa readuci scanteia in relatia ta, chiar daca amandoi sunteti foarte ocupati.

Intimitatea in cuplu are de suferit atunci cand amandoi partenerii lucreaza mult sau au activitati care ii tine departe unul de celalalt. Odata cu slabirea intimitatii, viata sexuala sufera.

Chiar daca nu exista reguli sigure care sa te ajute sa-ti imbunatatesti viata sexuala cand esti foarte ocupat, tine cont de cateva sfaturi si efectele pozitive nu vor intarzia sa apara.

 

1  Fa-ti timp pentru sex

 

Chiar daca amandoi veniti obositi de la serviciu in fiecare zi, iar in weekend aveti de vizitat rude si prieteni, decizia de a-ti rupe cateva zeci de minute din programul incarcat pentru a petrece momente placute cu partenerului este primul si cel mai important pas.

Renunta la miile de scuze posibile, de la dureri de cap, pana la un rezultat dezamagitor al echipei de fotbal preferate si trateaza sexul ca pe o indatorire . Din fericire, sentimentele neplacute dispar de cele mai multe ori imediat dupa ce redescoperi trupul cald al persoanei iubite, iar indatorirea se transforma in placere.

Nu lasa stresul de la serviciu sa iti domine si viata personala si stabileste cu partenerul tau un program de sex. Fa din sex o prioritate pentru a redescoperi efectul benefic al vietii sexuale asupra starii tale de zi cu zi.

 

2  Foloseste puterea atingerii

 

Intimitatea si afectiunea dintre parteneri trebuie intretinute pentru a ramane la fel de puternice. Chiar si cei mai pasionali indragostiti pot deveni apatici dupa cativa ani de stres profesional.

Atinge persoana iubita atunci cand nu se asteapta si nu uita ca saruturile pe gat si soaptele in ureche pot fi cel mai bun afrodisiac .

Chiar daca sunteti atat de lipsiti de energie incat puteti doar sa zaceti pe canapea si sa va uitati la televizor, faceti acest lucru impreuna, atingandu-va cu tandrete.

Dorinta poate fi trezita brusc de o atingere la momentul potrivit si, chiar daca pur si simplu nu aveti timp de sex pana in weekend, atingerile afectuoase vor intari anticiparea momentului.

 

3  Acorda atentiei tinutei tale

 

Daca vrei sa-i trezesti cu succes interesul partenerului pentru o partida de sex fierbinte nu uita niciodata sa te ingrijesti.

Hainele de casa, comode si relaxante, se pot transforma insa rapid in "moartea pasiunii" daca sunt rupte sau patate cu mancare.

Indiferent cat de ocupat ai fi, acorda-ti cateva minute pentru a te infrumuseta de dragul persoanei iubite.

 

4  Ascunde gadgeturile

 

Atunci cand v-ati facut timp pentru o seara reusita, alungati toate gadget-urile afara din dormitor! Da, chiar si telecomanda televizorului.

Zgomotul si intreruperile cauzate de produsele electronice cresc nivelul de stres si pot distruge rapid atmosfera romantica si senzuala pe care ati incercat sa o obtineti.

Cand amandoi partenerii acorda celuilalt toata atentia lor, isi vor putea concentra energia catre o noapte de dragoste reusita.

 

5  Renunta la "N-avem timp acum"

 

Oricat de ocupat ai fi, intotdeauna iti poti gasi timp pentru o activitate care sa accentueze intimitatea si legatura emotionala dintre voi, daca iti doresti cu adevarat acest lucru.

Socrii va asteapta la masa? Lasa-ti-i sa astepte. Veti ajunge mult mai bine dispusi si va veti putea bucura de compania rudelor si prietenilor daca ati petrecut macar 20 de minute intr-o ipostaza intima inainte de a pleca din casa. Nu aveti timp sau loc pentru a face dragoste ? Limitati-va la un preludiu extins si continuati cu urmatoarea ocazie cand puteti petrece timp impreuna.

Nu iti mai imagina ca relatia ta nu are nevoie de niciun combustibil, o relatie fericita cu o viata sexuala implinita ii vor ocoli pe cei care nu vad sexul cu persoana iubita ca pe o prioritate sanatoasa.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare