Sex

#respiratie #preludiu #orgasm #sex tantric

Sexul tantric pentru incepatori

Cand vine vorba de sex, Tantra ofera mai mult decat placere, ofera o adevarata filosofie a spritualitatii sexuale. Afla in ce consta sexul tantric si care sunt primii pasi pentru incepatori.

Ca si Yoga, Tantra este o filosofie indiana veche de mai bine de 1.500 de ani. In esenta, Tantra este un set de practici care sa te ajute sa simti mai mult, sa intri in contact cu energia proprie si energia din jur.

Scopul sexului tantric este de a permite oricui sa-si exploreze mai bine sexualitatea. Spre deosebire de practicile sexuale europene, care sunt create pe tiparul unei povesti bine definite, cu inceput (excitare), mijloc (penetrare) si sfarsit (orgasm), invataturile Tantrei au ca scop imbogatirea experientei.

In sexul tantric, scopul nu este orgasmul ci modul in care simti fiecare moment. Nu exista inceput, mijloc sau sfarsit clar definite. Tantra ne invata sa incetinim si sa ne concentram la fel de mult asupra senzatiilor interioare ca si asupra celor exterioare.

Elementele cheie ale sexului tantric sunt respiratia si incetinirea vitezei. Pentru practicienii acestei filosofii, care a capatat accente diferite la contactul cu fiecare cultura, experienta in sine este importanta, nu cursa catre orgasm.

Initiere in sexul tantric

Creeaza un spatiu pentru intimitate

Pentru a te putea relaxa complet si a te bucura de principiile tantrice ai nevoie de un spatiu potrivit, care sa-ti permita sa te destinzi cu adevarat.

Elimina din camera excesul de obiecte care ti-ar putea distrage atentia si inlocuieste-le cu flori, lumanari parfumate si materiale textile moi si placute la atingere.

Uleiurile naturale de iasomie , trandafir sau ylang-ylang te pot ajuta sa creezi cea mai potrivita atmosfera.

Pernele sunt un accesoriu foarte important. Cu cat sunt mai multe si mai moi, cu atat spatiul tau intim va fi mai placut.

Alegeti impreuna o muzica relaxanta, care sa cante in surdina.

Sincronizati-va respiratia

Cel mai rapid mod de a te sincroniza cu partenerul este respiratia. Daca unul dintre parteneri se aseaza in poala celuilalt, cu fata la el, veti reusi sa va sincronizati respiratia cel mai usor.

Inspira in timp ce partenerul tau expira, creand astfel un circuit al respiratiei. Concentreaza-te asupra respiratiei partenerului si inspira adanc, ca si cum ai face-o nu numai cu plamanii, ci cu intregul corp.

Sincronizarea respiratiei este primul pas in comuniunea cu partenerul in sexul tantric.

Tine-ti ochii deschisi

Ochii deschisi sunt o alta cale de interctiune cu partenerul. Tine-ti ochii deschisi cat mai mult, pentru a intari conexiunea cu partenerul.

Nu este usor sa te lasi vazut, chiar si atunci cand esti cu persoana iubita. Dupa aceasta experienta ati putea insa privi amandoi cu alti ochi modul in care faceti dragoste.

Nu te grabi

Preludiul lung este esential in Tantra. Crescendo-ul energetic ii va ajuta pe barbati sa isi controleze mai bine erectia si va ajuta femeile sa ajunga mai usor la orgasm.

Preludiul creeaza energie si, cu cat va concentrati mai mult pe schimbul energetic, cu atat va veti simti mai apropiati. Femeile pot avea orgasme multiple si barbatii pot descoperi si ei placerea unui orgasm amanat.

Concentreaza-ti atentia asupra partenerului si bucura-te de magia momentului petrecut impreuna.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare