Sex

#sex #pasiune #dragoste

Sexul nu e totul. 5 lucruri la fel de intime si care asigura pasiunea

Sexul conteaza intr-o relatie fara doar si poate. Insa nu este esenta ei. Exista o multime de gesturi la fel de intime care dau savoare vietii unui cuplu, care ajuta la realizarea unor conexiuni puternice intre parteneri. Pentru ca ii apropie si pentru ca, in final, pot duce la o partida de amor.

Intimitatea nu e reprezentata doar de ceea ce se intampla dincolo de usa dormitorului. E data de atingeri, de cuvintele spuse sau scrise intr-un sms, de discutiile interminabile in fata unui pahar de vin rosu. Exista o multitudine de moduri in care partenerii se pot apropia mai mult unul de celalalt.

Giugiuliti-va mult

Atingerile, mangaierile, sarutarile nu trebuie sa conduca neaparat la sex. Rasfarea partenerului de viata este foarte intima si conduce la apropiere. E suficient sa il invelesti la culcare, sa ii asculti bataile inimii sau sa ascultati impreuna coloana sonora a unui film care v-a placut. Sunt lucruri mai profunde decat ai putea crede.

Discutati lucrurile cu adevarat importante

Tu spui ca esti bine, el mormaie in barba ca si lui i-a fost ok. Si cam atat. Nu este de ajuns. Aveti nevoie de conversatii profunde, despre lucrurile cu adevarat importante din viata voastra. Nu trebuie sa aveti aceste discutii zilnic, insa din cand in cand e bine sa va faceti timp si sa va asezati unul in fata celuilalt pentru a vorbi despre temeri, despre sperante, visuri si chiar despre relatia voastra.

Ofera-i ajutorul

Barbatul care isi ofera ajutorul in bucatarie sau femeia care pune umarul la treburile gospodareste specific masculine. Parca nimic nu poate fi mai sexy de atat. Ajutarea partenerului la unele sarcini nu face decat sa va ofere timp suplimentar petrecut impreuna.

Jucati adevar sau provocare

Adaugati un pic de risc in ecuatie jucand Adevar sau provocare. Poate suna copilaresc, dar de ce ar trebui sa fiti maturi 24 de ore din 24. Asezati-va pe covor in mijlocul sufrageriei si pregatiti-va de distractie. Veti rade cu gura pana la urechi. Daca il jucati corect, ar putea fi chiar un preludiu de succes.

Dormiti impreuna

Nu e vorba de a face sex, ci pur si simplu de a dormi efectiv impreuna, unul langa celalalt. Imbratisati-va si adormiti asa. E foarte romantic si va confera multa incredere unul in celalalt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare