Sex

#sex #sfaturi relatie #partida amoroasa

Sexul in masina: cum sa ai o fantezie cu final fericit

Pentru 31% dintre femei si barbati sexul in masina este una dintre cele mai accesibile fantezii, arata un studiu al cercetatorilor de la Universitatea de Stat din New York. Sexologii lauda efectele benefice asupra vietii de cuplu, insa pentru ca partida de sex sa fie una reusita ar trebui sa iei in considerare cateva sfaturi practice.


Alege o zona sigura

Pentru a fi sigur/a ca partida voastra de amor nu va fi intrerupta de nimeni este de preferat sa o programezi la lasarea intunericului. Cauta o zona pustie, in intimitatea unei paduri, un loc de la marginea orasului etc. Important este sa aveti sentimentul de siguranta atunci cand va iubiti.


Nu da jos toate hainele

Momentele pasionale din masina trebuie traite cu un minim de haine pe voi. Nu de alta, dar nu vreti sa fiti surprinsi dezbracati in cazul in care apare vreun ochi curios langa masina voastra. Cel mai bine este sa pastrezi cateva piese vestimentare pe tine pentru a pastra un minim de decenta intr-o situatie nefericita.


Picanterii pentru "cunoscatori"

Muzica are un rol important in cazul de fata! Va ajuta sa va relaxati si va poate amplifica senzatiile oferite. Sunteti intr-un spatiu mic, iar un bass dat mai tare va face ca tot autoturismul sa vibreze si sa intensifice astfel si senzatiile voastre.

Vrei sa faci si mai incitanta partida? Ce-ar fi sa-ti legi partenerul de scaun? Prinde-l cu centura, ca si cum ar pleca la drum si foloseste-te de o esarfa sau chiar de sutien pentru a-i lega mainile deasupra tetierei. Tu detii controlul acum si nu-ti ramane decat sa-l innebunesti de placere.


Sfaturi practice

Daca ai planuit de mult aceasta escapada si nu a fost pur si simplu o fantezie de moment ar fi bine sa te "echipezi" cu cele necesare pentru ca momentele de amor intens sa fie cat mai confortabile.

Cum momentele pasionale vor fi intense, nu vrei sa-ti iriti pielea in niciun fel. Contactul cu tapiteria masinii poate fi dureros si cel mai bine este sa asezi un prosop pe scaune. In plus, astfel te asiguri ca nici nu murdaresti masina. De asemenea ar fi bine sa ai la indemana niste servetele umede sau uscate.

Sursa foto: shockerdaily.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului