Sex

#sex #spatiu #stramt #pozitie sexuala

Sex in spatiile mici

E vara, temperatura urca in termometre si tu te simti din ce in ce mai fierbinte si dornica de experiente sexuale inedite. Ai trecut pe lista ta de vacanta sa incerci senzatiile sexului outdoor, in apa, pe plaja la mare etc.

Ce zici insa sa ridici putin stacheta si sa-ti imbogatesti cunostintele in materie de sex experimentand sexul in spatiile mici? Cum ar fi sa faci sex in cabina de proba, in lift sau in cort?

Daca vrei sa afli raspunsul, ai nimerit exact unde trebuie si asta pentru ca in continuare vei afla tot ce trebuie sa stii despre sexul in spatiile mici, ce pozitii se potrivesc precum si trucuri pentru intensificarea placerii.
 

In masina

 

Aceasta locatie pentru sex este perfecta atunci cand porniti la drum si pasiunea dintre voi este mult prea puternica pentru a-i mai face fata. Va uitati complice unul la celalalt si cat ai clipi, trage-ti pe dreapta, opriti farurile si va lasati purtati de dorinta.

Cea mai buna pozitie sexuala pentru aceasta locatie este: Femeia deasupra, de exemplu Sexy Hula.

Sfat: Daca actiunea are loc pe scaunul soferului, da spateaza scaunului la maxim pe spate pentru a crea mai mult spatiu. In caz ca partida de sex are loc pe bancheta din spate, inclinati in fata scaunul pasagerului pentru mai mult loc. Daca masina are scaunele imbracate in piele, aseaza o patura pentru a nu va lipi de scaun.www.cosmopolitan.com

 

Dulap

 

Mai tii minte secventa in care Nate si Serena din Gossip Girl au pus in scena o partida fierbinte de sex in dulapul cu haine? Cu siguranta ca si acum te mai gandesti la hainele acelea care cadeau haotic de pe rafturi si se imprastiau peste tot. Si pana la urma de ce sa nu experimentezi si tu un orgasm... vestimentar?

Cea mai buna pozitie sexuala pentru aceasta locatie: Pozitia Doggy Style mai exact Doggy Style din picioare.

Sfat: Asigura-te ca nu ai pe rafturi obiecte contondente care ti-ar putea cadea in cap odata ce cutremurul simturilor se porneste.

www.cosmopolitan.com

 

In cort

 

Ce poate fi mai placut si romantic decat sa faci dragoste cu prietenul tau pe plaja, la mare, in timp ce auzi valurile cum se izbesc de mal? Iar daca esti mai pudica de fel si nu simti nevoia de spectatori, un cort este exact ceea ce iti trebuie pentru a da frau liber pasiunii.

Cea mai buna pozitie sexuala pentru aceasta locatie: Pozitia Lingurita.

Sfat: Daca mai sunt si alte corturi pe langa voi, aveti grija sa dati sonorul mai incet, doar nu vrei sa-ti treziti toti vecinii, nu? Binenteles ca asta nu inseamna ca trebuie sa fiti nici muti. Sexul in cort este o experienta foarte senzuala si este important sa va lasati purtati de pasiune.

www.cosmopolitan.com

 

cabina de proba

 

Doar gandeste-te la imaginea ce se va reflecta in oglinda aceea imensa in care ar fi trebuit sa fii doar tu tot schimband haine. Sexy, sexy si iar sexy. Daca mai adaugi si faptul ca de partea cealalta a usii oamenii isi vad linistiti de serviciu, shopping si altele, senzatiile vor fi si mai intense.

Cea mai buna pozitie sexuala pentru aceasta locatie: Fata-in-Fata, tu rezemata de perete si cu picioarele in jurul taliei lui.

Sfat: Incearca sa alegi acele cabine de proba care se pot inchide cu cheia... Pana la urma nu ai nevoie de spectatori  exact in punctul culminant, nu?

www.cosmopolitan.com

 

Lift

 

„Coborati?”... Bineinteles, daca esti suficient de curajoasa pentru aceasta locatie de sex, de-a dreptul scandaloasa dar atat de irezistibila.

Cea mai buna pozitie sexuala pentru aceasta locatie: Aceasta varianta a pozitiei Fata-in-Fata din Picioare, perfecta pentru o adevarata zeita a sexului in liftul.

Sfat: Foloseste liftul din spate sau pe cel de serviciu care nu este atat de des intrebuintat. In acest mod nu vei fi stresati ca va poate deranja cineva. Aveti grija ca liftul sa fie unul sigur si prevazut cu buton de urgenta.www.cosmopolitan.com

 

La dus

 

Voi doi, o cabina de dus si picaturi de apa care se scurg pe corpurile voastre... ce poate fi mai sexy decat atat?

Cea mai buna pozitie sexuala pentru aceasta locatie: Pozitia pe la spate, din picioare.

Sfat: Daca vrei ca actiunea sa fie si mai hot, tine la indemana un lubrifiant pe baza de silicon. In contact cu apa, acesta creeaza senzatii nebanuite!

www.cosmopolitan.com

 

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Foto : www.modernjew.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii