Sex

#sex #vara #pozitii

Sex de vara

Vara te gandesti la concediu, relaxare, soare si… mult sex. Ati auzit bine, sex. S-a dovedit stiintific ca vara este sezonul in care viata sexuala renaste.

Este si lesne de inteles de altfel, soarele ne umple de optimism, noptile calde de vara ne duc cu gandul la pasiune si dorinta iar numai ideea de mare ne trezeste simtul aventurii si ne da acel sentiment de libertate. Si nu sunt acestea ingredientele perfecte pentru o partida memorabila de sex?

Insa, pentru a creea magia unei nopti fantastice de sex pe care sa nu o uitam cat de curand, de ce sa ne limitam la a face sex doar in dormitor atata vreme cat exista plajele, piscinile si jacuzzi? Sunt locatiile perfecte pentru a ne racori corpul incins de canicula de afara si pentru a ne incinge simturile amortite de sezonul rece.  Care sunt cele mai potrivite pozitii pentru sexul de vara? Ramane sa descoperiti in cele ce urmeaza.

 

Pluta vesela

 

Locatia: piscina, jacuzzi

Intinde-te pe spate ca si cum ai incerca sa faca pluta, sprijinandu-ti coatele de marginea piscinii. Barbatul inghenuncheaza in fata ta si patrunde usor, sustinandu-te de picioare.

De ce ne place: Corpul pluteste, este relaxat si ii da posibilitatea pelvisului sa fie mai flexibil. In aceasta pozitie, poti sa faci o o groaza de acrobatii care nu sunt posibile pe o suprafata solida.www.cosmopolitan.com

 

Aerobic in cada

 

Locatia: cada

Umple cada putin, doar cat sa o umezesti si apoi da drumul la dus si lasa-l sa curga incet. Intinde-te pe o parte in cada sprijinandu-te intr-un cot cu fata spre partener. Introdu un picior printre picioarele partenerului tau si ridica-l pe celalalt in sus. Dupa ce partenerul intra, odihneste -ti piciorul ridicat de umarul lui.

De ce ne place: atunci cand partenerul se strecoara pentru a intra, pelvisul lui stimuleaza cu usurinta clitorisul. In tot acest timp, picaturile de apa de la dus dau senzatia unui masaj placut.www.cosmopolitan.com

 

Calutul de mare

 

Locatie: mare, ocean

Pune-ti partenerul sa se intinda pe malul marii, cu vederea spre mare si cu picioarele intinse. Daca nu doreste sa se ude la par, se poate sprijini in coate. Pune-te deasupra lui, cu fata tot spre mare si lasa-te usor in jos. Iti poti sprijini mainile pe soldurile lui.

De ce ne place: aceasta pozitie permite penetrarea profunda si ii ofera partenerului tau o priveliste superba asupra trupului tau in timp ce valurile va invaluie usor.www.cosmopolitan.com

 

Colacul de salvare

 

Locatia: piscina, jacuzzi

Partenerul tau trebuie sa stea intr-un colac mare cu picioarele pe afara. Cu grija trece-ti piciorul peste el ca si cum ai vrea sa te stai in pozitia tu deasupra.  Lasa-te usor in jos. Odata ce e in tine, incearca sa te misti inainte si inapoi. Pentru a intensifica miscarea, partenerul te poate prinde de coapse in incercarea de a te trage spre el.

De ce ne place: aceasta pozitie “fata in fata” este foarte intima. De vreme ce colacul este gol pe interior, apa care se loveste de colac creeaza o serie de senzatii foarte placute.www.cosmopolitan.com

 

Canoe indragostit

 

Locatie: lac

Suiti-va amandoi intr-o canoe si vasliti pana va indepartati putin de mal. Odata ce ati ajuns la distanta dorita, intindeti-va in canoe in pozitia “ spooning ” . Pentru un plus de confort puteti pune o saltea dedesubt.

De ce ne place: aceasta pozitie relaxanta este perfecta pentru mangaieri senzuale si romantice. Trupurile voastre se vor contopi, iar miscarea barcii va intensifica trairile interioare ale fiecaruia dintre voi.www.cosmopolitan.com

 

Cascada Niagara

 

Locatie: cada

Inghenuncheaza in cada cu fata la robinet. Partenerul tau ingenuncheaza la randul lui, penetrandu-te din spate. In timpul actului, redirectioneaza apa de la robinet sau dus intre picioarele tale.

De ce ne place: aceasta pozitie este perfecta pentru femeile care nu ajung usor la orgasm, oferind dubla placere. Partenerul tau va avea acces direct spre Punctul G in timp ce jetul de apa iti va da senzatii tari.  In tot acest timp, partenerul iti poate masa sanii si mangaia trupul pe indelete.www.cosmopolitan.com

 

Foto : www.virginmedia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului