Sex

#complex #sex #potenta #disfunctii erectile #scuze libido scazut

Scuzele barbatilor pentru a scapa de sex

Scuzele pe care le folosesc barbatii pentru a se eschiva de la o partida de sex cu partenera sunt cel putin la fel de banale precum cele invocate de femei, insa ele ascund o problema cu adevarat serioasa: disfunctiile erectile. Acestea sunt concluziile unui sondaj efectuat de farmacia online Lloyds Pharmacy.


Barbatii care au luat parte la studiu si-au marturisit scuzele invocate atunci cand vor sa "sara" peste o partida de sex cu partenera. Oboseala, dispozitia nefasta, dorinta de a privi un program interesant la televizor sau prezenta animalelor de companie sunt cele mai frecvente justificari masculine in acest sens.

Sexul nu e totul. Prietenia, adevaratul secret al relatiilor de durata

Motivul comun din spatele pretextelor este teama de a nu avea o prestatie proasta in pat!

Disfunctia erectila, complexul barbatului modern

Cercetarea Lloyds Pharmacy, derulata in scopul promovarii unor servicii speciale de combatere a problemelor masculine de potenta, a scos la iveala un adevar crud pentru cuplurile anului 2013: disfunctiile erectile sunt un complex foarte raspandit in randul barbatilor, nu sunt recunoscute si tratate de suferinzi, deci pot conduce la destramarea relatiilor intime.


Sondajul adresat unui numar de 2.000 de persoane releva faptul ca un procent de 7% din respondentii masculini se confrunta cu dificultatea de a obtine o erectie, motiv pentru care evita sa mai faca dragoste cu partenerele.

Doar 16% dintre respondente sunt constiente de problemele erectile ale partenerilor. Raspunsul este confirmat de faptul ca 21% dintre barbati spun ca nu pot vorbi cu nimeni de tulburarile lor de potenta.

In aceste conditii, iau nastere motivele invocate de barbati cand isi refuza sexual femeia iubita. Iata care sunt cele mai frecvente:
 

  • sunt prea obositi sau nu au dispozitia necesara
  • sunt ocupati jucandu-se la computer sau uitandu-se la TV
  • sunt balonati din pricina unei mese copioase
  • au senzatia ca sunt spionati de animalele de companie

De ce nu vor barbatii sex

Medicii confirma tendinta de scadere a libidoului in randul populatiei masculine, pe fondul disfunctiilor erectile cu care aproximativ un sfert dintre adultii prezentului se confrunta.

Stilul de viata nesanatos (alimentatia incorecta, sedentarismul), stresul, depresia sau ritmul de viata solicitant sunt factorii care afecteaza erectiile barbatilor de pretutindeni, deci si dorinta lor de a face dragoste.

Din fericire, exista numeroase tratamente care rezolva usor aceasta problema, printr-o simpla vizita la medic si cateva schimbari sanatoase in viata!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare