Sex

#viata sexuala #orgasm #orgasm vaginal #sex

S-a confirmat cea mai mare temere a barbatilor: marimea chiar conteaza!

Un nou studiu, publicat de Journal of Sexual Medicine, arata ca marimea penisului chiar conteaza in dormitor. Femeile care au participat la acest studiu sustin ca reusesc sa atinga mai usor orgasmul vaginal, daca partenerii lor au un penis mare.

In studiul realizat de Stuart Brody, psiholog la Universitatea de Vest din Scotia, se mentioneaza si faptul ca marimea penisului conteaza doar pentru anumite femei si doar pentru anumite tipuri de orgasm.


Atingerea orgasmului, direct proportionala cu marimea penisului

Cercetarea lui Stuart Brody a fost realizata pe baza raspunsurilor primite de la 323 de femei. Reprezentantele sexului frumos au fost intrebate despre recentele experiente sexuale si despre importanta marimii penisului pentru atingerea orgasmului.

Femeile care au spus ca au atins un numar mai mare de orgasme vaginale au mentionat si faptul ca penisul partenerilor depasea marimea obisnuita, de 14.9 centimetri.


Barbatii au si alte temeri

Cercetatorul Stuart Brody a precizat ca temerea barbatilor legata de lungimea organului sexual nu reflecta un stereotip, ci este o apreciere corecta a faptului ca marimea penisului conteaza pentru satisfacerea partenerei. Un penis ce depaseste lungimea obisnuita poate stimula mai bine vaginul pe toata lungimea acestuia si faciliteaza atingerea orgasmului vaginal.

Marimea penisului nu este singura temere a barbatilor. Acestia se preocupa si de statutul social, inaltime, trasaturi de personalitate, simtul umorului si bogatie, intrucat stiu ca aceste caracteristici conteaza mult pentru femei.


Si femeile au temerile lor

Cea mai mare temere a femeilor este legata de faptul ca nu vor putea avea orgasm vaginal cu partenerul lor. Cercetatorii sustin ca atingerea orgasmului este direct proportionala cu sanatatea fizica si mentala a femeii, iar ele nu ar trebui sa alerge dupa climax.


Efectele temerilor in relatia de cuplu

Intr-un cuplu nu ar trebui sa existe temeri nici cu privire la marimea penisului, nici cu privire la atingerea orgasmului. Privirea orgasmului ca pe un lucru obligatoriu si temerile distrug bucuria si placerea sexului.

Ca sa ajunga la orgasm, femeia trebuie sa stie cine este, trebuie sa-si cunoasca trupul si sa-si cunoasca limitele.

Pentru a-i oferi partenerei un orgasm vaginal, barbatul trebuie sa inteleaga trupul femeii si sa profite de toate zonele erogene, nu numai de clitoris.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului