Sex

#pozitii sexuale #sex #masina #sex in masina

Pozitii sexuale pentru sex in masina

Sexul in masina reprezinta pentru multi o alegere foarte buna atunci cand vine vorba de momente de pasiune maxima si adrenalina cat cuprinde. Insa, pe cat de incitanta si tentanta pare, aceasta activitate pe poate cateodata sa-ti provoace mai degraba disconfort decat buna dispozitie. Astfel, te lovesti de volan, te incurci in schimbatorul de viteze sau simti ca-ti sta in cap plafonul masinii.

Insa, te-ai gandit ca poate simti aceste mici neajunsuri doar pentru ca n-ai gasit pozitia potrivita? Ce ar fi  sa incerci pozitiile sexuale prezentate mai jos si sa vezi dupa aceea daca “demarajul” va fi unul mai puternic?

 

Instructorul auto

 

Barbatul sta pe scaunul soferului si femeia deasupra lui asezata in aceeasi pozitie . Pentru a controla mai bine miscarile, partenera se poate tine de volanul masinii.

Avantajul acestei pozitii: partenera poate fi stimulata usor pe tot corpul.www.car-sex-positions.com

 

Oglinda

 

Oglinda seamana foarte mult cu pozitia “Instructorul auto” diferenta o face ca de data aceasta partenera sta cu fata la sofer.

Avantajul acestei pozitii: aveti posibilitatea de a va mangaia reciproc si saruta mai usor.www.car-sex-positions.com

 

Podul

 

Femeia se aseaza pe si ridica picioarele in forma de lumanare . Partenerul sta in fata ei si o penetreaza din spate, incercand in acelasi timp sa-i sustina picioarele ridicate.

Avantajul acestei pozitii: penetrarea este profunda si permite astfel atingerea orgasmului vaginal mult mai usor.www.car-sex-positions.com

 

 

Aceasta pozitie este mai complicata in special pentru partenera. Aceasta trebuie sa se aseze cu abdomenul pe capota masinii , in timp ce barbatul ii sustine picioarele la acelasi nivel cu corpul si o penetreaza din spate. Pentru mai mult confort, femeia isi poate sprijini mainile pe parbriz .

Avantajul acestei pozitii:  din punct de vedere vizual, aceasta pozitie este foarte excitanta pentru partener.www.car-sex-positions.com

 

Comoara ascunsa

 

Probabil cea mai comoda pozitie pentru sexul oral in masina, “Comoara ascunsa” presupune ca barbatul sa stea in pozitie normala pe scaunul de la sofer, in timp ce femeia din dreapta se ocupa de problema.

Avantajul acestei pozitii: confortul.

www.car-sex-positions.com

 

Ajutor!

 

Aceasta pozitie este foarte apreciata de cei carora le place pozitia “doggy style”.  Femeia sta in genunchi pe bancheta din spate, cu mainile sprijinite de geamul portierei, in timp ce barbatul o penetreaza din spate.

Avantajul acestei pozitii: penetrarea este profunda.

 

Trambulina

 

Femeia sta pe scaunul din fata si barbatul deasupra, in pozitia misionarului. Pentru a putea fi insa realizabila aceasta pozitie, scaunul din fata trebuie dat foarte mult pe spate, pentru a-i oferi partenerei posibilitatea de a se ridica usor pe spatarul scaunului si de a-si sprijini mainile pe bancheta din spate.

Avantajul acestei pozitii: permite contactul vizual, partenerii se pot saruta si mangaia usor.

Nu puneti in practica niciuna dintre aceste pozitii in timpul mersului, in parcarile publice unde riscati o amenda sau in masina altcuiva decat a voastra.

www.car-sex-positions.com
 

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Foto : www.tek3d.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii