Sex

#poziti sexuale #el deasupra #sex #misionarul

Pozitii sexuale: El deasupra

Atunci cand faci sex pui foarte mult pret pe contactul vizual, saruturi si dezmierdari? Mai mult ca sigur ca este adepta pozitiei misionarului si o preferi in majoritatea cazurilor, desi nu scoti din ecuatie nici diversitatea.

Daca asa stau lucrurile, pentru a condimenta si mai mult sexul in dormitor, uite aici cateva variante ale pozitiei misionarului care te vor incanta teribil si care il vor face pe iubitul tau sa adore aceasta pozitie, devenita cliseu in ochii unora.

 

Rock`n`roll baby!

 

Alege o suprafata plata, podeaua sau o masa solida, si intinde-te pe ea cu fata in sus. Ridica-ti picioarele ca si cum ai incerca sa faci Lumanarea, apropiindu-ti-le cat mai mult de barbie.  In timp ce tu iti odihnesti picioarele pe umerii lui, el te patrunde usor stand in pozitia misionarului.

De ce ne place aceasta pozitie: Aceasta pozitie te face sa te simti deschisa si vulnerabila, in timp ce penetrarea adanca te va duce pe culmile placerii.  De asemenea, „Rock`n`roll baby” este o pozitie foarte buna pentru cuplurile senzuale carora le place sa se sarute indelung.www.cosmopolitan.com

 

Opturi

 

Intinde-te pe jos cu fata in sus si pune-ti doua perne sub sezut. Tine-ti picioarele unul semi-intins, celalalt intins si mainile relaxate pe langa cap pentru a creea senzatia ca trupul tau este perfect deschis. II permiti astfel partenerului sa patrunda la un unghi mai inalt decat in mod normal (pernele te vor ajuta). Pentru intreg spectrul de senzatii, pune-l pe partenerul tau sa faca opturi in interior. Tine minte, cheia acestei pozitii o reprezinta  tocmai aceste miscari in opt.

De ce ne place aceasta pozitie: Miscarile circulare ale penisului stimuleaza foarte bine peretii vaginali in timp ce osul lui pubian stimuleaza foarte bine clitorisul. Aceasta pozitie este foarte propice orgasmului multiplu .www.cosmopolitan.com

 

Fandango fata in fata

 

Intinde-te pe podea sau alta suprafata plana cu picioarele sub tine si mainile intinse pe langa cap. Pune-l pe partenerul tau sa se intinda peste tine cu picioarele perfect intinse si cu mainile sub tine (ca si cum te-ar imbratisa ). Odata ce ati gasi un unghi potrivit care sa vi se para confortabil amandurora, lasa-l sa te penetreze cu miscari circulare sau miscari scurte inainte si inapoi.

De ce ne place aceasta pozitie: Diferit de alte pozitii cu acces profund, aceasta permite un contact vizual optim, mangaieri si saruturi.  Partenerul tau se poate juca in voie cu sanii tai, din moment ce mainile tale sunt aproape imobilizate, iar tu te poti lasa prada puterii lui si totodata placerii maxime.www.cosmopolitan.com

 

Cu capul in jos

 

Intinde-te pe marginea patului  si lasa-l sa te patrunda din pozitia misionarului. In momentul in care amandoi ajungeti la climax si miscarile se intensifica da-ti capul pe spate cu mainile pe langa el si lasa-te sa cazi jumatate afara din pat. Spune-i partenerului sa nu se opreasca si sa continue miscarile.

De ce ne place aceasta pozitie: Sangele care urca usor in cap te ajuta sa experimentezi senzatia unei ameteli erotice placute si transmite corpului furnicaturi care vor amplifica orgasmul. Ai grija insa sa nu stai prea mult in pozitia asta mai ales daca la un moment dat ti se pare inconfortabila. Sa lesini de placere este o idee foarte buna, dar nu si atunci cand o iei ad litteram .

www.cosmopolitan.com 

 

Triunghiul torid

 

La o prima vedere, probabil ai zice ca doar pozitia misionarului cu el deasupra ta si tu dedesubt. Dar nu si daca il rogi pe partenerul tau sa se ridice in maini si picioare, ca si cum ar face flotari si tu sa-ti ridici la randul tau pelvisul pentru a-i intalni penisul. Spune-i sa se opreasca si sa te lase pe tine sa executi miscarile din aceasta pozitie.

De ce ne place aceasta pozitie: Aceasta versiune a pozitiei misionarului este interesanta pentru ca se schimba rolurile. Desi in mod normal, in aceasta ipostaza partenerul este cel care detinea controlul, acum, tu iei fraiele in mana. Chiar daca stai dedesubt, tot tu esti cea care stabileste ritmul si profunzimea penetrarii.www.cosmopolitan.com

 

Care dintre variantele pozitiei "El deasupra" este preferata ta?

 

Foto : www.lovingyou.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului