Sex

#pozitii sexuale #ea deasupra #sex

Pozitii sexuale: Ea deasupra

Iti place sa preiei controlul? Esti o femeie independenta si atunci cand faci sex tinzi sa fii cea bossy care isi ghideaza partenerul dupa bunul plac pentru a obtine placere? Daca da, ai nimerit exact unde trebuie. Iti vom prezenta mai jos cateva variante explozive ale pozitiei „Ea deasupra”, care te vor purta pe tine si pe partenerul tau pe culmile placerii.

Barbatii sunt innebuniti dupa femeile carora  le place sa preia controlul in timpul unei partide de sex. Ca atare nu mai sta pe ganduri, fii rea, ia fraiele in mana si pregateste-te pentru o aventura traita la intensitate maxima .

 

Maestru stramtorat

 

Daca te-ai plictisit de pozitia standard „femeia deasupra”, aceasta varianta ti se va parea o alternativa amuzanta si jucausa de a „incurca” lucrurile.

Partenerul tau trebuie sa stea intins pe spate cu un genunchi indoit. Tu, cu spatele la el, ii infasori piciorul semi-ridicat ca si cum ai vrea sa-l prinzi cu picioarele. In aceasta pozitie , stomacul tau aproape ca este lipit de genunchiul lui, pe care il poti folosi drept suport atunci cand faci miscarile de inainte-inapoi, sus-jos.

De ce ne place aceasta pozitie: Aceste miscari doi in unul este calea ta spre extaz. Locul stramtorat prin care tu trebuie sa te strecori pentru a ajunge la sursa placerii tale creste si mai mult sansele de a atinge orgasmul cat ai clipi. In tot acest timp tu poti sa te joci cu genunchiul lui, sa-ti treci mainile usor pe picior de sus in jos, realizand un masaj electrizant.

www.cosmopolitan.com

 

Fotoliul placerii

 

Partenerul tau sta intins pe spate cu picioarele semi-indoite. Aseaza-i o perna in spate pentru a-i ridica bazinul. Apoi, pune-te in poala lui, cu spatele la el si pune-ti picioarele intre ale lui. Sprijina-ti mainile pe coapsele lui. Foloseste-te de maini si picioare pentru a-ti misca corpul in sus si in jos.

De ce ne place aceasta pozitie: Ai controlul total asupra miscarilor. Tu esti cea care mentine ritmul, in functie de placerea pe care o simti si ii dai posibilitatea partenerului tau sa-ti maseze fesele, spatele, gatul si alte locuri sexy la care nu are acces tot timpul.

www.cosmopolitan.com

 

Finalul erotic

 

Pune-l pe partenerul tau sa se intinda pe jos in fund cu picioarele perfect intinse. Aseaza-te deasupra lui, cu spatele la el ca si cum ai sta pe vine. In timp ce tu misti in sus si jos cu muschii vaginali incordati, lasa-l pe el sa faca mici miscari circulare cu pelvisul.

De ce ne place aceasta pozitie: In aceasta ipostaza faciliteaza foarte mult atingerea punctului G, in timp ce partenerul  tau te poate saruta in voie pe ceafa (o zona erogena exploziva).www.cosmopolitan.com

 

Boogie-woogie din spate

 

Partenerul tau sta intins pe spate, perfect drept. In tot acest timp, tu te asezi in pozitia doggy style. Poti sa-i pui o perna sub cap pentru a vedea mai bine actiunea pe care o desfasori tu acolo. Pentru a mentine ritmul miscarii, partenerul iti poate mangaia coapsele sau fesele.

De ce ne place aceasta pozitie: Este o pozitie foarte flexibila care avantajeaza multe unghiuri menite sa te duca pe culmile placerii atingand punctul G. Tu ai maximul de control, iar partenerul tau poate savura multe senzatii fara sa munceasca prea mult si cu acces vizual si tactil total la partea ta din spate.www.cosmopolitan.com

 

Joystick -ul nazdravan

 

Partenerul tau sta intins pe spate cu mainile relaxate in sus. Aseaza-te deasupra lui cu picioarele semi-indoite, in timp ce iti sprijini mainile de picioarele lui. Misca-ti bazinul inainte, inapoi si prin rotatie ca si cum ai fi joystick-ul unui joc video .

De ce ne place aceasta pozitie: Libertatea pe care ti- ofera aceasta pozitie iti da posibilitatea sa iesi putin din rutina miscarilor inainte-inapoi. Pe langa asta, tu controlezi ritmul, directia si nivelul activitatii prestate. Pe langa asta, dansul pe care il vor face sanii tai il va hipnotiza pur si simplu pe partenerul tau.www.cosmopolitan.com
 

Care dintre variantele pozitiei "Ea deasupra" este preferata ta?

Foto : www.getfrank.co.nz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului