Sex

#excitatie #orgasm #mimica #grimase

Orgasmul ti se citeste pe fata? Grimasele placerii sunt excitante pentru barbati

Atunci cand atingi culmile extazului sexual, fata ta este cel mai bun indicator ca ai atins orgasmul. Grimasele placerii sunt aproape imposibil de controlat si, in acelasi timp, foarte excitante pentru barbati. Chipul unei femei satisfacute este un puternic afrodisiac pentru reprezentatii sexului tare, care sunt mai susceptibili stimularii prin vaz decat prin celelalte simturi.

Tu ce fata faci cand ai orgasm? Daca stii raspunsul, inseamna ca iti controlezi mimica in momentul climaxului, deci iti privezi partenerul de o priveliste care ii amplifica simtitor starea de excitatie. Daca nu iti cunosti grimasele inseamna ca te lasi purtata de val si iti lasi instinctul sa se dezlantuie, spre satisfactia ta si a barbatului de langa tine!

Cea mai sexy parte anatomica a femeii - chipul

Iti vine sa crezi sau nu, cea mai sexy parte anatomica a femeii in timpul sexului este chipul. Studiile care au incercat sa aduca la un numitor comun parerile barbatilor despre acest lucru au demonstrat ca urmasii lui Adam se concentreaza cel mai mult asupra expresivitatii fetei partenerei in timp ce fac sex.

Tracey Cox, psiholog si autor in domeniul sexualitatii, specialist in comunicarea nonverbala si expert in relatii, sustine ca majoritatea barbatilor evalueaza veridicitatea orgasmului unei femei urmarind cu atentie expresiile sale faciale.

Cum arata chipul unei femei in timpul orgasmului?

Sigur ca un tipar fix nu poate fi stabilit de nimeni in acest sens, insa chipul unei femei care atinge orgasmul este de regula vascularizat (obraji rosii), posibil transpirat, cu grimase care exprima "tumultul" euforic interior (sprancene incruntate, frunte incretita) si gura deschisa de gemete "mormaite".

Chiar daca fata "de orgasm" nu este tocmai desprinsa din pictorialele glossy, ea este expresia instinctului animalic din noi, care odata dezlantuit, ne ajuta sa urcam cele mai inalte trepte ale placerii.

Ce chip vrea sa vada partenerul tau cand ai orgasm?

Tracey Cox spune ca sexul nu este o sedinta foto, ci se rezuma la pasiune, dorinta si confort, imbinate intr-o exprimare a dorintelor salbatice, primitive. Asadar, nu incerca sa iti impui o anumita expresivitate, ci lasa-te purtata de val si exprima-ti nestingherit trairile: acesta este chipul pe care partenerul tau arde de nerabdare sa il vada cand faceti dragoste.

In plus, pentru momente erotice si pline de emotie, incearca sa iti mentii ochii deschisi si sa il privesti cand atingi climaxul, iti recomanda expertul Tracey Cox.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare