Sex

#relatii sex # relatii dragoste # barbat sex

La ce se gandeste cu adevarat un barbat in timpul sexului

Cu siguranta te-ai intrebat deja la ce se gandeste partenerul tau atunci cand faceti dragoste. Probabil iti imaginezi ca lucrurile la care se gandeste el difera foarte mult de cele care iti traverseaza tie mintea.

Femeile se intreaba de obicei in timpul sexului daca sunt suficient de atragatoare, daca partenerul lor se simte bine alaturi de ele, daca ar trebui sa mai slabeasca, daca parul le sta bine sau daca li s-a intins machiajul. Dar oare barbatii la ce se gandesc in timpul sexului? Iata cateva categorii de lucruri care le trec prin cap reprezentantilor sexului tare atunci cand fac dragoste:

Lucruri care nu au nicio legatura cu sexul

Mai ales la inceputul unei relatii, atunci cand inca vor sa impresioneze, barbatii se gandesc in timpul sexului la lucruri lipsite de erotism, pentru ca vor ca erectia lor sa dureze cat mai mult. Ce fel de ganduri il pot face pe un barbat sa reziste zeci de minute? Meciuri de fotbal, probleme de serviciu, obiecte pe care ar trebui sa le cumpere, actualizarea softului pe telefon - acestea sunt doar cateva dintre variantele posibile.

Lucruri care il excita la tine

Se gandeste si la tine, da. Ii place cum ti-a cazut breteaua de la sutien atunci cand te-ai aplecat sa stingi veioza, te admira cand te ridici pe varfuri sa iei obiecte din ultimul raft al dulapului sau cand te trezesti cu parul ravasit si se gandeste la toate acestea in timpul sexului.

Complexele lui

Cu siguranta, si barbatii au complexe. Uneori sunt legate strict de aspect si il fac sa se intrebe, asa cum te intrebi si tu, daca arata suficient de bine si daca il placi cu adevarat. Alteori isi face griji ca rezistenta lui fizica lasa de dorit. Si aproape intotdeauna, orice barbat isi face griji in legatura cu "dotarea sa" si masoara posibilitatile de a te satisface.

Fantezii erotice diverse

Nu o lua personal, dar este posibil ca in timpul sexului partenerul tau sa se gandeasca la o colega de serviciu, la o actrita sau chiar la ipostaze pe care le-a vazut intr-un film erotic. Pana la urma, probabil ca si tu ai facut asta macar o data si stii cat de nevinovate sunt aceste ganduri. Prin urmare, nu il invinovati ca nu-si concentreaza toate gandurile asupra ta din cand in cand.

Foto: fromt2b.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului