Sex

#dragoste #sex # sfaturi sex #ingredient minune

Ingredientul-minune care face sexul sa fie exceptional

Desi se spune ca femeile sunt de pe Venus si barbatii de pe Marte, exista un punct comun al celor doua genuri: au cazut de acord cu privire la ce face sexul sa fie, cu adevarat, exceptional.

Un studiu efectuat la comanda companiei Durex la care au participat 2.000 de barbati si de femei cu varste de peste 25 de ani a aratat ca, in cele mai multe dintre cazuri, nu experienta sexuala face sexul sa fie exceptional, nu compatibilitatea intre asternuturi, ci increderea!

Studiu arata ca, dincolo de superficialitatea specifica societatii contemporane care se rasfrange si asupra relatiilor umane, atat femeile, cat si barbatii inca pun pret pe legatura emotioanala pe care o au cu persoana cu care fac sex.

Potrivit rezultatelor cercetarii, 87% din femei au avut cea mai pasionala noapte cu un partener in care aveau incredere si cu care aveau deja sau au avut in trecut o relatie amoroasa. Cu alte cuvinte, nu cu tipul pe care l-au cunoscut in club.

Covarsitor este procentul care prezinta perspectiva “sexului puternic”. 95% din barbati sunt de parere ca legatura emotioanala cu femeia de langa ei face experienta sexuala cu aceasta mai satisfacatoare.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului