Sex

#gimnastica sexuala #orgasm #sex

Gimnastica sexuala: cum sa ajungi mai usor la orgasm

Daca vrei sa-ti asiguri o noapte de pasiune atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau, care sa se finalizeze asa cum doar ai visat, ai nevoie de un mic truc si putina rabdare: gimnastica sexuala. Practicarea unor exercitii care sa-ti intareasca muschii perineului si sa stimuleze zonele erogene te pot ajuta sa ajungi la orgasm mult mai usor si sa simti senzatii nebanuite in timp ce faci sex.

 

Placere sexuala pentru ambii parteneri

 

In conditiile in care muschii din zona genitala sunt mai tonici, senzatiile sexuale resimtite cresc in intensitate, iar placerea este mult mai mare. Cu putin antrenament specific gimnasticii sexuale, orgasmul feminin survine mult mai rapid.

Exercitiile sexuale fac parte din recomandarile medicilor sexologi pentru pacientele care nu pot ajunge la orgasm. De asemenea, in cazul femeilor care nu sufera de tulburari din punct de vedere sexual, orgasmul este mult mai puternic in momentul in care se practica gimnastica sexuala.
In momentul in care o femeie are o excelenta musculatura sexuala, aceasta poate strange usor vaginul in jurul penisului. Aceasta simpla miscare, blanda si extrem de placuta, il poate trimite pe partener... in al noualea cer.

 

Cum poti intari musculatura vaginului?

 

Pentru a ajunge mai usor pe culmile placerii, ai la dispozitie exercitii care sa-ti intareasca muschii perineului. Inainte de inceperea exercitiilor, efectueaza doua teste:

Testul 1. In timp ce urinezi, poti opri jetul de urina? Daca DA inseamna ca poti sa treci la al doilea test, daca NU incearca sa il controlezi pana cand iti va reusi.

Testul 2. Daca iti introduci in deget in vagin , reusesti sa contracti muschii vaginului astfel incat sa simti o presiune in jurul degetului? Daca DA, poti incepe practicarea exercitiilor sexuale, pentru ca este exact miscarea pe care trebuie sa o faci, daca NU, atunci trebuie sa te antrenezi pana ajungi la acest rezultat.

Exercitiul propriu-zis. Contracta vaginul de 10 ori si fa acest exercitiu de 4-5 ori pe zi. Este important sa repeti exercitiul in fiecare zi daca vrei sa obtii rezultate satisfacatoare. In acest ritm, rezultatele se vor face simtite in aproximativ trei saptamani.
 

Avantajele gimnasticii sexuale


In timpul raportului sexual, vei putea sa strangi vaginul, ceea ce se numeste in termeni de specialitate „imbratisarea interioara”. Mai precis, iti vei contracta vaginul in jurul penisului partenerului pana cand acesta va simti o placere extraordinara.

Cu cat vaginul va fi mai ferm, cu atat vei simti simti o placere mai mare in timpul penetrarii, ceea ce contribuie la obtinerea mai rapida a orgasmului. Rezultatele sexuale vor fi vizibil imbunatatite dupa un antrenament practicat cu regularitate.

Sursa foto : mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare