Sex

#one-night stand #aventura #sex #relatii #cum sa il cuceresti

Fara obligatii! 4 reguli pentru o aventura ca la carte

Aventurile de-o noapte sunt tot mai frecvente astazi, cand adrenalina, libertatea si comoditatea sunt cunvinte de ordine in relatiile moderne. Totusi, exista cateva reguli pe care trebuie sa le respecti daca vrei ca aventura sa se termine fara regrete tarzii: 

1. Esti facut pentru asa ceva?

Daca nu ai mai fost niciodata protagonistul unei "one night stand" sau nu ai mai avut un prieten cu beneficii, este important sa-ti asumi o astfel de decizie. Daca stii ca te implici rapid emotional, este mai bine sa stai departe de astfel de relatii. Nu esti omul booty call-urilor (adica a telefoanelor fierbinti care se finalizeaza cu o partida de sex), ci mai degraba a relatiilor romantice, in sensul cel mai clasic al cuvantului.

2. Joaca dupa reguli

Indiferent ca este vorba de o aventura de o noapte sau de o relatie bazata pe sex, este bine sa puneti cartile pe masa inca de la inceput, astfel incat sa nu existe nicio urma de indoiala asupra intentiilor pe care le aveti. Comunicati deschis, vorbiti despre implicatiile acestui tip de experienta si despre principalele reguli pe care trebuie sa le respectati, astfel incat toate lucrurile sa fie clare de la bun inceput. De exemplu, partenerul de sex nu va fi invitat la petrecerile de la job sau la aniversarea celei mai bune prietene, nici la cina in familie sau la shopping. Orice apropiere care nu presupune sex nu va face decat sa va lege emotional. Iar tu nu-ti doresti asta! 

3. Nu iesi in oras cu partenerul de sex!

Nu incerca sa spargi barierele pe care ti le-ai impus la inceput si sa transformi relatia pur fizica dintre voi intr-una amoroasa. Nu amesteca borcanele, caci s-ar putea sa sfarsesti prin a te implica mai mult decat trebuie si prin a suferi atunci cand paretnerul de sex nu iti va impartasi sentimentele. De asemenea, evita sa te gandesti la el ca la prietenul pe umarul caruia sa plangi cand ai nevoie sau sa ii ceri ajutorul. El este in viata ta cu un scop precis: acela de a-ti oferi placere sexuala si... atat!

4. Cum iti alegi partenerul de sex

Atentie la persoana cu care alegi sa ai o relatie bazata pe sex! Nu te incurca cu persoane din anturajul tau, prieteni foarte apropiati, colegi de serviciu, fosti prieteni etc. Este important sa fie cat mai putin cunoscuta de catre cei din jur si sa nu dati zilnic unul peste celalalt.

Foto: Txt.ba

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului