Sex

#trucuri sex #viata sexuala activa #relatii

Fa-ti timp pentru sex! 3 trucuri la care sa apelezi din cand in cand

Multe cupluri ajund de multe ori sa puna viata sexuala pe ultimul plan. Oboseala e de obicei cauza principala pentru care cele mai multe persoane ajung sa excluda sexul din relatia pe care o au. Iata insa cateva trucuri pentru a te bucura de o viata intima activa.

Spune nu altor lucruri

De multe ori avem tendinta sa ne supraincarcarm cu sarcini si asa ajungem sa nu mai avem nicio clipa de ragaz. Exista insa cu siguranta lucruri la care poti renunta. Spune "NU" orelor suplimentare la munca, spre exemplu, si foloseste timpul acesta pentru a face dragoste cu partenerul tau.

Programeaza-ti partidele de amor!

Obisnuim sa tinem agende in care sa notam fel si fel de lucruri. Nu e nicio rusine sa iti notezi intr-un calendar viata intima. Iti poti "programa" partidele de sex. Amorul nu trebuie sa devina o rutina, dar nici obligatoriu.

Fii multitask

Trebuie sa speli rufe? Incarca masina de spalat si faceti sex chiar acolo. Trebuie sa faci un dus? Faceti dus impreuna. Exista insa si situatii in care ar trebui sa fii concentrat, spre exemplu atunci cand trebuie sa te pregatesti pentru un examen. Dar cine spune ca nu poti face sex in pauza de studiu?

Sursa foto: thestar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului