Sex

#pasiune cuplu #sex #energie #pasiune #cuplu #oboseala #viata sexuala nesatisfacatoare #probleme viata sexuala #stres viata sexuala #viata sexuala

Esti prea obosita pentru sex? Iata cum sa-ti recapeti energia si pasiunea in dormitor!

Oboseala si stresul iti saboteaza viata sexuala? In ciuda libidoului crescut, simti ca nu mai ai deloc energie pentru aventuri fierbinti intre cearceafuri? Exista cateva trucuri care te pot ajuta sa-ti resuscitezi viata sexuala si sa te bucuri de mai multa pasiune in dormitor, chiar daca te simti extenuata si fara nicio vlaga!

Este perfect normal ca dorinta sexuala sa scada atunci cand corpul este sleit de puteri, sustine Emily Nagosky, profesor de educatie sexuala si autor al cartii "Come as you are: The suprising Science That Will Transform Your Sex Life", insa exista metode prin care reaprinzi pasiunea in dormitorul conjugal:

Comunica deschis cu partenerul tau

Este adevarat ca "sunt obosita" este una dintre cele mai frecvente scuze folosite de femei atunci cand vor sa scape de insistentele partenerului. Demonstreaza-i ca nu este o scuza. Vorbeste deschis cu el, explica-i de ce esti obosita si nu numai ca o sa te inteleaga, dar poate iti va lua o parte din "poverile" care atarna pe umerii tai.

Pune-ti partenerul mai mult la "munca"

Nu este o idee rea sa ii delegi mai multe sarcini legate de curatenie si alte activitati domestice care te storc de energie. Insa pentru a evita situatia in care ii refuzi avansurile pe motiv ca esti obosita, anunta-l ca trebuie sa "munceasca" mai mult in pat. Incercati pozitii sexuale in care nu trebuie sa depui foarte mult efort, astfel incat sa-ti conservi putina energie pe care o mai ai, bucurandu-te totodata de satisfactii pe plan sexual.

Reorganizeaza-ti agenda zilnica sau saptamanala

Este timpul sa umbli la organizarea si planificarea activitatilor zilnice si saptamanale, astfel incat sa descoperi care sunt sarcinile si lucrurile care iti consuma cel mai mult energie. Organizeaza-ti, din nou, agenda, astfel incat sa inserezi mai multe momente de respiro sau de relaxare, care sa te ajute sa-ti reenergizezi organismul si sa-ti recapeti pofta de sex.

Foloseste "stimulente" sexuale

Gandeste-te mai mult la sex de-a lungul zilei! Uita-te la filmulete sau asculta melodii care sa te stimuleze si sa iti reaprinda dorinta sexuala.

Planuieste seri speciale, in doi

Rezervati-va seri in doi si descoperiti si altfel de metode prin care sa va bucurati de momente intime: imbratisari, masaj, saruturi indelungi, bai cu spuma. Toate acestea ajuta la crearea preludiului si a atmosferei necesare pentru reaprinderea pasiunii in dormitor.

Sursa foto: phunuvagiadinh.com.vn

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare