Sex

#sexy #jucarii #sex

Descoperiri sexy: ce nu stiai despre jucariile sexuale

Pentru multi, jucariile sexuale nu mai reprezinta un subiect tabu. Menite sa invioreze atmosfera in dormitorul conjugal, aceste instrumente dedicate placerii sunt tot mai cautate de cuplurile din ziua de azi.

Toata lumea a auzit de ele, desi nu toti le-au incercat. Insa daca te gandesti ca stii totul despre jucariile sxuale citeste in continuare si vei descoperi contrariul.

 

Un doctor a inventat vibratiile...pentru femeile „nebune”

 

Primul vibrator electric a fost folosit de un doctor britanic in vederea tratarii „isteriei feminine”. Utiliza acest instrument pentru a linisti femeile aflate sub tensiune sau stres.

Vibratorul a fost cel de-al cincilea aparat domestic transformat intr-unul electric dupa masina de cusut, ventilatorul, ceainicul, toaster-ul si cu o decada inaintea aspiratorului si a fierului de calcat.

 

Infamul „Rabbit” modelat sub forma animala din motive legale

 

Vibratorul „The Rabbit” (Iepurele) este originar din Japonia. Aici, era interzis de lege sa creezi o jucarie sexuala care sa semene cu un penis. Tocmai de aceea, inventatorii japonezi s-au gandit sa-l faca sub forma unui animal. Acum, de ce varianta creionarii unui vibrator sub forma de iepuras a fost o idee mai usor de acceptat decat cea a realizarii unui vibrator sub forma de penis, e greu de inteles, insa multe femei au apreciat intiativa.

 

Vibratorul a invins recesiunea

 

Multe femei ar renunta mai degraba la a mai merge la un salon de infrumusetare pentru pedichiura decat la jucariile lor erotice. Nu numai ca se mentin pe pozitii, insa statisticile au aratat ca vanzarile in acest domeniu au crescut in aceasta perioada cu 20%... cel putin in Statele Unite.

 

Daca tu nu folosesti unul, este foarte posibil ca prietena ta sa o faca

 

Potrivit celui mai recent studiu facut in Statele Unite - da, oamenii de stiinta sunt platiti sa faca si astfel de cercetari - una din doua femei folosesc vibratorul.

 

Si nu doar femeile il aprecieaza...

 

Desi pare surprinzator, teoria potrivit careia barbatii ar fi infricosati de vibratoare este total falsa. 81% dintre femei au marturisit ca iau unul dupa ele atunci cand sunt in pat cu un barbat.

 

Valentine`s Day ar fi trebuit sa fie de fapt Vibrator Day

 

In urma unui sondaj s-a descoperit ca multi barbati cat si femei au ales drept cadou traditional de Ziua Indragostitilor un vibrator, in detimentrul florilor si bomboanelor de ciocalata. Vanzarile in segmentul jucariilor sexuale a crescut cu 50% in luna februarie, potrivit unor studii, iar unul din cinci oameni au recunoscut ca si-au programat sa foloseasca vibratorul impreuna cu partenerii lor de viata in noaptea de Valentine`s Day.
 

 

Femeile care folosesc vibratoarele au zona intima mai... sanatoasa

 

Se stie deja ca orgasmul obtinut periodic duce la o viata mai lunga, insa un studiu a aratat ca utilizatoarele vibratorului viziteaza un cabinet ginecologic mai rar decat cele care nu-l folosesc. Motivul ar fi ca acestea au mai multa grija de igiena personala, atata vreme cat utilizeaza un astfel de instrument sexual.

 

Cel mai bine vandut articol din sex shop-uri nu este cel la care te astepti

 

Tinand cont de toate aceste beneficii ale lui, ai zice ca vibratorul este jucaria care pleaca cel mai repede din magazin. In realitate insa, lucrurile nu stau chiar asa. De fapt, cel mai bine vandut articol din sex shop-uri este lubrifiantul.

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Foto : au. lifestyle. yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare