Sex

#Roleplay #MURMUR Roleplay #Andreea Badala

Descopera MURMUR Roleplay: noua colectie provocatoare semnata de Andreea Badala

MURMUR extinde colectia MURMUR Roleplay prin tinute si accesorii dedicate jocurilor din viata privata a adultilor. Cu un design deja consacrat al designerului Andreea Badala, piesele prezinta modificari de material, detalii si fitting, precum si noi piese sau accesorii-fetis care se remarca prin adaptabilitatea si usurinta cu care pot fi purtate.

Andreea Badala, designerul si creatoarea brandului MURMUR, s-a inspirat din atmosfera fotografiilor lui Helmut Newton si ale lui Ellen von Unwerth si filme precum 8 femei, Jurnalul unei cameriste si Acest obscur obiect al dorintei. Noua colectie imbina cliseul French Maid, cu estetica bondage si trimiteri la lenjeria de corp masculina, invitand la interactiune si descoperire reciproca.

"Vad roleplay-ul ca pe o unealta de explorare prin joc, ca pe un mod de a lasa o alta latura a ta sa fie descoperita de partener", spune Andreea Badala. "Consider ca nu suntem la fel in viata de cuplu, caci predomina acea atentie si dorinta reciproca, iar roleplay-ul accentueaza aceste doua valori si joaca rolul unei porti catre o interactiune mai puternica."

Inspirata de imagistica French Maid, Andreea Badala a creat o tinuta completa, compusa din bustiera, fusta, pantaloni scurti cu talie inalta, colanti transparenti si accesorii – guler, bratari, manusi si accesorii de picior. Piesele se desfac cu capse imbracate in satin alb, iar volanele albe sporesc credibilitatea personajului.

Fascinatia pentru bondage se reflecta in folosirea de benzi elastice, ajustabile si inele metalice incarcate de semnificatie, colectia fiind completata de body-uri si salopete stramte. Pornind de la acei spielhosen purtati pe sub piele, creatiile amintesc de obiectele vestimentare imprumutate de la iubit. "Cred ca sunt genul acela de obiecte vestimentare care te uimesc si pe tine, ca purtatoare", spune Andreea Badala despre piesele colectiei. "Te fac sa redescoperi o alta latura a ta!"

tinutele complete MURMUR Roleplay pot fi purtate in intimitate, unde fantezia si dorinta de a experimenta au frau liber. Purtate in afara casei, piesele de sine statatoare starnesc imaginatia, fara sa arate prea mult. Accesoriile de picior pot insoti o pereche de tocuri cui, colantii din tulle transparent merg cu o fusta crapata, iar o pereche de manusi poate transforma complet un outfit mai simplu.

Colectia MURMUR Roleplay este acum disponibila in showroom-ul MURMUR, din Strada Icoanei, nr. 75A, Bucuresti, online pe www.murmurstore.com si la distribuitorii din tara si din strainatate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare