Sex

#sex #viata sexuala #caldura #vara

Cum sa-ti atingi potentialul sexual vara

Temperaturile ridicate ale verii sunt privite de multi ca un impediment in fata experientelor sexuale reusite. Nu lasa caldura sa te moleseasca si afla cum sa-ti atingi potentialul sexual vara.

Cand canicula te ataca, nu trebuie sa renunti la viata sexuala activa, chiar daca sexul vara poate fi mai obositor si creste pericolul deshidratarii. Afla care sunt cele mai bune sfaturi pentru viata sexuala in sezonul estival, care te vor ajuta sa-ti atingi potentialul sexual in aceasta vara.
 

Renunta la aerul conditionat


Caldura relaxeaza muschii si creste sensibilitatea pielii, iar sexul sub un jet de aer rece nu iti permite sa te bucuri de avantajele verii.

Transpiratia contine feromoni atragatori pentru partener si, chiar daca nu iti dai seama de efectul pe care il are asupra ta, partea din creier care controleaza dorintele sexuale va raspunde stimulilor pe care ii oferi.

Mirosul natural al fiecaruia, atat de atragator atunci cand esti indragostit sau foarte excitat, este potentat de transpiratie, iar sexul poate deveni la fel de torid ca atmosfera. Asta nu inseamna ca dusul inainte de sex trebuie sa lipseasca, mai ales vara, dar nu lupta cu corpul tau, care raspunde corespunzator temperaturilor ridicate.

Nici dupa sex aerul conditionat nu este recomandat. Daca ii permiti corpului tau sa ramana cald, vei prelungi senzatia placuta de dupa orgasm .
 

Alterneaza focul cu gheata


Dusul rece este o alternativa pentru momentele in care stii ca nu vei face sex, insa temperaturile scazute aplicate local te pot ajuta sa-ti sporesti excitarea.

Un "soc" rece la momentul potrivit poate fi perfect pentru sexul de vara. Adu langa pat un pulverizator umplut cu apa cu gheata si stropiti-va unul pe altul in momentele cheie.

Caldura constanta duce la scaderea sensibilitatii, dar putina apa rece in zonele bogate in terminatii nervoase, unde pielea este mai sensibila, va poate inteti pasiunea.

Zonele in care corpul este cel mai sensibil la spray-ul rece sunt sfarcurile, interiorul coapselor, ceafa, partile interioare ale coatelor si spatele genunchilor.

Pe timpul verii, senzatiile produse de un prezervativ sau un lubrifiant mentolat sau cu efect de racire sunt simtite la intensitatea maxima si pot fi un detaliu important pentru o noapte de sex de vara.

 

Ofera-i delicii de vara


Prelungeste preludiul cu cateva delicii gustative. Fructele de sezon coapte si aromate sau inghetata pe bat pot fi cele mai bune alegeri pentru a-i trezi toate simturile partenerului.

Senzatia de dulce si lipicios pe buze va va excita pe amandoi si nu-ti face griji daca picura ceva, va puteti curata reciproc cu limba.

Poti folosi inghetata si pe post de aer conditionat pentru gura ta, iar buzele reci vor oferi un sarut senzual deosebit pielii calde a partenerului.
 

Treceti la podea


Daca partida de sex devine prea fierbinte si amandoi respirati ca doi alergatori dupa un maraton, puteti sa mutati actiunea din pat pe jos si sa porniti un ventilator care sa se miste intr-un unghi larg, pentru a a va oferi si momente de racoare.

Briza rece te va face sa te simti reinvigorat, iar senzatia intermitenta provocata de aerul racoros pe pielea fierbinte va va ajuta sa prelungiti momentele fierbinti.

Incearca sa aplici in doi recomandarile de mai sus si bucura-te de sexul de vara la potentialul tau sexual maxim.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului