Sex

#erotic #joc #sexy #craciun #relatii #iubit

Cum sa-i oferi un Craciun sexy persoanei iubite

De data aceasta, te-ai hotarat sa petreci Craciunul doar in compania iubitului tau. Vrei sa-i faci un cadou deosebit pentru a-i arata astfel cat de mult il iubesti. In mintea ta s-a format deja o idee: o noapte speciala in care sa-l rasfeti si sa-i dezmierzi simturile pana la epuizare. Cum faci lucrul acesta?

In primul rand, trebuie sa-ti umpli sacul tau de Mos Craciun cu toate bunatatile sexy care iti trec prin cap. Apoi, lasa-ti imaginatia sa zboare. Pentru a pregati un Craciun sexy si distractiv este nevoie de o minte jucausa si deschisa. Uite cateva idei care te vor ajuta sa te lamuresti cum sta treaba.

Atingeri si dorinte


Rasfata-i simturile, cumpara tot ce stii tu ca l-ar face pe iubitul tau sa nu se mai opreasca din a te atinge si mangaia. De la uleiuri pentru masaj si lotiuni de corp pana la sapunuri fancy si spuma de baie cu mirosuri imbietatoare, gama este diversificata.

Mirosul – arma secreta

De fiecare data cand iubitul tau foloseste parfumul acela patrunzator, devine irezistibl. Iti vine sa-l strangi tare in brate si sa nu-i mai dai drumul pana ce nu esti sigura ca ai adulmecat si ultima pictura de parfum. De ce? Simplu. Pentru ca simtul olfactiv este un stimul foarte puternic. Astfel, daca stii ca iubitul tau a terminat sticluta aceea de esenta tare, da o fuga pana la magazin si mai cumpara una, asigurandu-te astfel ca in noaptea de Craciun programata pentru voi doi, o aroma irezistibila va pluti in atmosfera.

 Lenjerie sexy


Pentru o astfel de noapte, lenjeria intima sexy nu trebuie sa lipseasca. Sutiene, chilotei si alte accesorii obraznice sunt alegerea perfecta pentru a-l surprinde cu ceva sexy pe care nu-l va uita in curand. Daca alegi si culoarea rosie, si mai bine... este nuanta perfecta pentru a emite dorinta si pasiune in ton cu spiritul Craciunului.

Muzica trezeste simturile

Muzica poate fi un afrodiziac puternic si o completare perfecta a unei atmosfere romatice sau sexy. Alege un CD cu muzica voastra preferata si lasa-l sa se deruleze in surdina.

Pata de culoare

Poti sa te joci si cu machiajul, avand in vedere ca se prevede o seara in care litera de lege este arta de a te juca. Astfel, daca esti genul care prefera un make-up discret, schimba-l de aceasta data pe unul mai puternic. Picteaza-ti buzele cu rosu aprins, sublineaza-ti ochii cu un tus negru si foloseste un mascara pentru volumul genelor. Noua ta imagine sexy il va face pe iubitul tau sa te soarba din priviri pur si simplu.

Lumanari parfumate

Pentru a crea o atmosfera intima poti completa lista ta de cumparaturi cu lumanari si betisoare parfumate. Pentru un plus de comfort, opteaza pentru acelea care se ard singure, fara sa fii tu nevoita sa stai dupa ele sa le stingi.

Cupoane sexy

Fii inventiva. Ce zici sa dai cupoanele fiscale si bonurile de ordine pe unele sexy si indraznete? Fabrica un cupon personalizat. Acesta poate sa fie pentru masaj, unul pentru sarut sau unul pentru mangaieri . Lasa-ti imaginatia sa lucreze.  Nu trebuie sa le folosesti acum pe toate, lasa unul si pentru dupa sarbatori.

Jocuri erotice

Sacul tau sexy nu este complet daca nu adaugi si niste panglici, zaruri sau carti de joc pentru poker pe dezbracate sau alte joculete incitante. Cei mai indrazneti pot opta chiar pentru o pereche de catuse cu blana. Limitele depind de ambii parteneri. Ideea este sa-l surprinzi, nu sa-l sperii scotand din start catusele daca se poate insotite si de un bici.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare