Sex

#dragoste #machiaj #sex #pat #relatii

Cum sa arati perfect dupa o noapte de sex. Impresioneaza-l si in dimineata de dupa!

Dupa ce au petrecut o noapte salbatica alaturi de partener, foarte multe dintre femei si-ar dori sa apese un buton magic care sa le teleporteze instant in confortul propriului asternut. Asta pentru ca se tem ca nu sunt suficient de frumoase, iar barbatul de langa ele se va speria cand le va vedea dimineata. 

Iata cateva sfaturi prin care tu poti sa arati perfect dupa o noapte de sex.


Machiaza-te discret

Avantajul unui machiaj discret, mai ales dupa o noapte pasionala, in care mai mult te-ai zbenguit decat ai dormit, este ca a doua zi dimineata iti permite sa arati la fel de bine. Daca seara porti un machiaj foarte accentuat, dimineata cand te vei trezi diferenta va fi una foarte mare. Foloseste un machiaj de baza, din cateva produse, si aplica-l intr-un mod discret, atat cat sa acopere micile imperfectiuni pe care vrei sa le ascunzi.

Dormi pe spate

Dupa ce v-ati facut de cap, corpul este cuprins de acea stare de relaxare care va va duce pe culmile visarii mai repede decat ati clipi. Pentru ca fata ta sa nu fie afectata in timpul somnului, ideal este sa dormi pe spate.

Mai multe sfaturi pe Ele.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului