Sex

#partener #lingurita #pozitia lotus #69 #doggie style #misionarul #sex #pozitie sexuala #kama sutra #kamasutra

Cele mai utilizabile 10 pozitii Kama Sutra

Kama Sutra este mai mult decat un manual de pozitii sexuale. Acest text indian a fost scris si intrebuintat drept ghid pentru o casnicie fericita. Asadar, este un manual al iubirii si al cunoasterii. Alcatuit din sapte secvente, doar ce-a de-a doua prezinta diferite pozitii sexuale menite sa produca satisfacerea ambilor parteneri. Multe dintre acestea pot fi considerate de-a dreptul provocatoare, pentru ca solicita forta si conditie fizica. Iata care sunt pozitiile cele mai usor de pus in practica.

 

Misionarul

Este cea mai cunoscuta pozitie. Dar asta nu o face cu nimic mai plictisitoare sau mai putin spectaculoasa. Desi femeia nu are cum sa detina controlul, barbatul fiind cel care coordoneaza miscarile, ambii parteneri se pot bucura de libertatea mainilor, de mangaieri si sarutari fierbinti. Este una dintre pozitiile unde corpul se simte foarte confortabil, iar atmosfera creata este cat se poate de romantica.

Doggie Style

Aceasta pozitie este des intalnita in fanteziile barbatilor si prezenta in preferintele femeilor, pentru ca ofera avantaje pentru ambii parteneri. Pentru ca barbatii sunt stimulati mai mult de imaginile vizuale, aceasta pozitie ii ofera posibilitatea de a vedea foarte bine organele genitale ale partenerei. Ambii se pot relaxa, insa doar barbatul are control asupra miscarilor. Femeia se poate bucura totusi in voie de mangaierile celuilalt.

Pozitia copacul

Vei avea nevoie de ceva forta fizica pentru a pune in aplicare aceasta pozitie. Senzualitatea si satisfactia pe care o ofera sunt insa pe masura. Pentru ca cei doi parteneri stau imbratisati, aceasta este una dintre cele mai intime pozitii. In acest fel, cei doi se pot saruta, isi pot atinge corpul si au contact vizual.

Desi nu este o pozitie usor de pus in practica, contactul sexual poate fi facilitat prin asezarea femeii pe o suprafata, de exemplu o masa. Este avantajoasa pentru persoanele care se confrunta cu o diferenta semnificativa in inaltime.

Pozitia 69

Deosebita pentru faptul ca ofera satisfactie simultana ambilor parteneri, pozitia 69 este insa la fel de solicitanta. Exista riscul de a nu te simti bine, pentru ca atentia iti este directionata atat spre propria placere, cat si spre satisfacerea partenerului.

Daca reusesti sa te relaxezi, te vei bucura de o pozitie foarte intima si de libertate de miscare. Poate fi un bun exercitiu pentru preludiu, pentru ca ofera ambilor parteneri satisfactie vizuala si posibilitatea de a-si atinge si stimula zonele erogenecu mainile.

Pozitia lotus

Nu este chiar una dintre cele mai folosite pozitii sexuale, asa ca nu ezita sa o incerci chiar in seara asta. Femeia sta pe spate, incrucisandu-si piciorele in pozitia lotus, cunoscuta datorita exercitiilor yoga. Barbatul sta asezat in genunchi deasupra ei, femeia inaltandu-si corpul pentru o penetrare eficienta.

Aceasta pozitie ii ofera barbatului control, dar si posibilitatea de a stimula foarte usor clitorisul femeii. Exista riscul de a fi destul de inconfortabila pentru ambii parteneri, pentru ca pot amorti si nu se pot stimula prin atingeri foarte bine.

Andromaca

Aceasta pozitie este destul de clasica, fiind cunoscuta si ca “ea deasupra”. Femeia detine control asupra miscarilor din timpul actului sexual, putand astfel sa stabileasca ritmul in functie de nevoile ei.

Este o pozitie deosebit de intima deoarece, pentru a se simti bine, cei doi parteneri trebuie sa se cunoasca destul de bine. In felul acesta, femeia va avea curaj sa isi urmeze impulsurile. Pozitia poate fi variata, prin schimbarea unghiului de penetrare.

Asediul

Aceasta pozitie ii permite inca o data femeii sa detina controlul. Barbatul sta intins pe spate sau sprijinit in coate, iar femeia se pozitioneaza, de aceasta data, cu spatele la partener. Tot ea este cea care se misca.  

Chiar daca nu ofera o penetrare foarte profunda, aceasta pozitie poate fi perfecta pentru preludiu, mai ales daca este si variata. De exemplu, femeia isi poate lasa spatele usor pe pieptul barbatului, se poate apleca in fata; partenerul nu trebuie sa stea neaparat intins, ci sprijinit in maini sau asezat pe un scaun.

Pozitia antilopa

Chiar daca nu ofera o penetrare excelenta, pozitia antilopa ii ofera femeii maximum de satisfactie, pentru ca barbatul are practic, control asupra corpului ei stimuland-o manual. Ambii parteneri stau in genunchi, sprijinindu-se de un pat sau fotoliu. In acest fel, barbatul va putea controla unghiul de penetrare, iar femeia va opune rezistenta, pentru a intensifica actul sexual.

Lingurita

Este una dintre cele mai intime pozitii, alaturi de pozitia copacul, pentru ca permite imbratisarea partenerilor. Mai comoda insa decat copacul, pozitia lingurita ii ofera barbatului libertate maxima de miscare, iar femeii posibilitatea de a se autostimula. Desi penetrarea nu este foarte buna, mainile partenerilor stimulandu-si zonele erogene compenseaza pentru eventualele dezavantaje.

 

 

 

 

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii