Sex

#aventura #sex #menage a trois #fantezii sexuale #filme erotice

Cele mai intalnite fantezii sexuale

Fanteziile sexuale sunt, pentru multe persoane, fructul interzis din dormitor, iar pentru altele, niste obiective la care aspira inca din momentul in care traiesc primele experiente sexuale. Cu barbatul sau femeia potrivita, fanteziile erotice te pot urca pe cele mai inalte culmi ale placerii si pot deveni experiente de neuitat.

Film erotic

Introducerea unei camere video in dormitor este o fantezie erotica la care aspira foarte multe cupluri. Ideea de a fi filmati in timpul sexului creste rapid temperatura din incapere si condimenteaza preludiul.

Sex cu fostul/fosta

Fostul sau fosta reprezinta, pentru multe persoane, un fruct interzis la care ravnesc frecvent, cel putin pentru inca o aventura sexuala de-o noapte.

Chiar daca sunt in relatii stabile si se simt bine alaturi de parteneri sau partenere, amintirile sexuale incendiare pe care multe persoane le au alaturi de fosti/foste nu le dau pace si scot la iveala cele mai ascunse ganduri erotice.

Sex in trei

Threesome-ul sau menage-ul a trois se situeaza in topul fanteziilor sexuale la care viseaza cele mai multe cupluri. Ideea de a introduce inca o persoana in patul conjugal reprezinta un excitant puternic pentru ambii parteneri.

Experienta nu este gustata de orice fel de cuplu, ci doar de partenerii deschisi la astfel de idei, care nu sunt gelosi si reusesc sa surprinda factorul erotic din toata aceasta aventura inedita.

Roluri in dormitor (politist, asistenta sexy, dominator)

Jocurile de rol din dormitor reprezinta sarea si piperul in dormitorul conjugal al persoanelor ceva mai plafonate din punct de vedere sexual.

Reaprinderea pasiunii din pat poate fi stimulata prin intrarea partenerilor in pielea unor personaje precum politisti, profesori sau asistente medicale. Jocul de-a dominatorul si supusa este una dintre fanteziile sexuale foarte la moda.

Aventura de-o noapte cu un strain

Nu oricine este in stare sa puna in practica aceasta fantezie, dar este un vis erotic care bantuie mintile multor persoane. A face sex cu o persoana total necunoscuta reprezinta un excitant garantat.

Sursa foto: Hermann60510.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare