Sex

#masturbare #amanta #pedeapsa #sex #virginitate #legi sex #legi ciudate sex

Cele mai ciudate 12 legi legate de sex

Ceea ce pentru tine ar reprezenta ceva de neconceput, altora li se pare normal. Sexul a fost intotdeauna un subiect tabu, insa in lume exista cateva legi cel putin bizare legate de aceasta interactiune fireasca a oamenilor: activitatea sexuala. Iata care sunt cele mai ciudate 12 restrictii legate de actul sexual, potrivit Medical Insurance.
 

1. In insula Guam din vestul Oceanului Pacific, legea interzice femeilor sa se casatoreasca fiind virgine. Astfel, exista barbati platiti care se plimba prin tara si defloreaza tinerele gata de maritis.

 

2. Barbatii din Liban au voie sa intretina relatii sexuale cu animale, cu conditia ca acestea sa fie de sex feminin. Altfel, daca sunt prinsi cu un animal de sex masculin, sunt pedepsiti cu moartea.

 

3. In SUA, este interzisa folosirea speciilor de animale pe cale de disparitie in show-uri erotice. Exceptie fac insectele.

 

4. In Bahrain, medicul ginecolog de sex masculin poate examina organele genitale ale femeii numai in reflexia unei oglinzi.

 

5. In Hong Kong, o sotie inselata are dreptul legal sa isi omoare sotul, insa numai cu mainile goale. Pe de alta parte, amanta poate fi omorata prin orice mijloace.

 

6. In Santa Cruz, Bolivia, este ilegal pentru un barbat sa aiba relatii sexuale in acelasi timp cu fiica si cu mama acesteia.

 

7. In Washington DC, este interzis sa faci sex cu o virgina, chiar si in noaptea nuntii.

 

8. In Cali, Columbia, o femeie nu are voie sa faca sex cu altcineva in afara sotului, iar cand acest lucru se intampla pentru prima data, mama fetei trebuie sa fie in camera pentru a fi martora la eveniment.

 

9. In Tremonton, Utah, nici o femeie nu are voie sa faca sex in ambulanta. Daca este prinsa in fapt numele ei va fi publicat in ziarul local si va fi acuzata de delict sexual.

 

10. In Nevada, SUA, este ilegal sa faci sex fara prezervativ.

 

11. In oraselul Alexandria din statul american Minnesota, este ilegal sa faci dragoste cu sotia ta, atunci cand respiratia iti miroase a usturoi, ceapa sau sardine.

 

12. Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia este decapitarea.


Sursa foto: womensthougths.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare