Sex

#preludiu #sex #intimitate sexuala #partide de sex

Cat dureaza cu adevarat o partida de sex

De multe ori, esti curios sa afli ce se petrece in dormitoarele altora, pentru a putea compara situatia din propriul dormitor. Oare partidele tale de sex dureaza la fel de mult precum ale celorlalti? Oare mai acorda cineva importanta preludiului? Revista "Glamour" a incercat sa afle cat dureaza cu adevarat o partida de sex, astfel ca a invitat 1.000 de femei sa spuna adevarul despre experientele lor intime.

Pentru cele mai multe femei, sexul dureaza peste 10 minute

Cele mai multe femei care au raspuns sondajului "Glamour", 28%, au marturisit ca pentru ele o partida de sex dureaza, in medie, intre 10 si 14 minute. Un sfert dintre participantele la sondaj au declarat ca, in general, partidele de sex dureaza intre 5 si 9 minute, iar 22% dintre femeile chestionate au marturisit ca au parte de partide de sex care dureaza, de obicei, peste 20 de minute.

Pentru 17% dintre femeile care au participat la sondaj, o partida obisnuita de sex dureaza maximum 19 minute si doar 8% dintre ele au recunoscut ca sexul dureaza mai putin de 5 minute.

Preludiul dureaza mai putin de 10 minute

Preludiul, cel mai incitant si erotic moment care precede partida de sex propriu-zisa, dureaza mai putin de 10 minute pentru majoritatea femeilor. Astfel, 33% dintre reprezentantele sexului frumos au declarat ca pentru ele preludiul dureaza, in medie, intre 5 si 9 minute, in timp ce 24% dintre respondente au precizat ca acorda preludiului intre 10 si 14 minute.

Putin peste 10% dintre femei au marturisit ca pentru ele preludiul dureaza intre 15 si 19 minute si doar 8% au recunoscut ca au parte de un preludiu lung, de peste 20 de minute. Restul de 23% dintre doamnele si domnisoarele chestionate au declarat ca, in cazul lor, preludiul nu dureaza niciodata mai mult de 5 minute.

Timpul alocat experientelor sexuale difera de la caz la caz

Datele adunate in urma sondajului "Glamour" arata ca cele mai multe femei au parte de un preludiu de 5-9 minute si o partida de sex de 10-14 minute. Aceste statistici difera foarte mult de cele ale unui studiu realizat in 2012 de specialistii de la Universitatea Jacobs din Bremen (Germania). Ei au cumulat raspunsurile a 909 femei cu privire la durata momentelor fierbinti din dormitor si au aflat ca, in medie, o femeie are parte de 106 minute de intimitate sexuala pe zi.

Sursa foto: news.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului