Sex

# relatii dragoste #sex relatii #cat de buna esti in pat

Afla cat de priceput(a) esti in pat in functie de trasaturile fetei!

Trasaturile fetei tradeaza cat de bun esti in pat, dar si cat de fidel esti intr-o relatie. Cel putin aceasta este parerea expertului britanic in relatii Tracey Cox, care sustine ca marimea nasului, forma sprancenei sau a buzelor ofera indicii pretioase despre abilitatile si preferintele sexuale, putand deveni adevarate arme ale seductiei, daca sunt descifrate corespunzator!

Tehnica de a descifra cat de buna este o persoana in pat in functie de trasaturile fetei este veche de peste 3000 de ani si isi are originile in cultura chineza, sustine Cox.

Sprancenele groase si mari indica un apetit sexual crescut. Cele subtiri si rare apartin mai mult persoanelor spirituale decat sexuale.

Expertul britanic sustine ca persoanele care au ochii deschisi la culoare sunt mai usor de satisfacut in pat si mai putin pretentiosi. De asemenea, acestea sunt capabile sa separe usor sexul de iubire si pot avea fara probleme aventuri de-o noapte, fara riscul de a se implica emotional. Nu sunt genul de persoane monogame sau fidele, intrucat sunt predispuse sa calce stramb in relatii, din cauza spiritului aventurier desavarsit.

La polul opus, ochii inchisi la culoare tradeaza pasiuni ascunse, romantism intens si dorinta de legaturi emotionale puternice si de durata. Aceste persoane nu sunt aventuriere, dar adora experientele intense si varietatea in pat.

Nasul este un alt indicator al performantelor sexuale ale unei persoane. In timp ce o forma sau dimensiune normala a nasului nu spune foarte multe despre performantele din dormitor, Cox sustine ca persoanele care au nasul usor carn sunt mai romantice in pat si prefera pozitiile sexuale clasice. Persoanele care au un nas mai proeminent si ascutit sunt "focoase" in pat, dornice de aventuri fierbinti si chiar de fantezii dintre cele mai... atipice.

Cu cat ai gura mai mare, cu atat este mai dornic de dragoste, dar nu si de aventuri sexuale intense. Esti genul fidel de persoana si te implici repede emotional dupa o partida de sex. Conceptul de "friends with benefits" nu este de tine, asa ca stai departe de astfel de experiente!

Daca ai buza de jos plina si mai groasa decat cea de sus, gusti din plin aventurile sexuale si fanteziile erotice, dar esti si genul infidel. Daca ai gura mica, nu esti cel mai bun in pat, dar cu siguranta esti creativ, ceea ce compenseaza absenta altor abilitati.

Foto: M.flikie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului