Sex

#aliment #sex #afrodisiac #dragoste

Acest aliment banal iti creste apetitul sexual

Pofta pentru sex scade uneori, influentata fiind de factorii inconjuratori. Stresul, oboseala, lipsa banilor ucid apetitul sexual. Este stiut insa ca anumite alimente au rolul de a revigora viata de alcov. Cercetatorii au descoperit insa ca unul dintre alimentele comune, pe care le consumam frecvent, are rol afrodisiac.

 

Un studiu realizat de GourmetMeatClub.com a scos la iveala faptul ca, daca mananci carne, ai toate sansele sa ai parte de mai multa actiune in dormitor. 2.000 de persoane au fost intervievate de catre specialisti. Acestia au descoperit ca cei care mananca carne in fiecare zi au parte de mai mai mult sex, in comparatie cu cei care urmeaza o dieta concentrata pe alte produse.

42% dintre cei chestionati, care mananca carne o data pe zi, au marturisit ca au parte de cel putin un episod romantic o data pe saptamana, spre deosebire de cei 16% care nu se concentreaza prea mult asupra acestui gen de mancare.

Carnea rosie, pestele sau ficatul au un continut ridicat de seleniu, mineral cu un rol extrem de important in mentinerea fertilitatii masculine timp indelungat. De preferat este sa se consume carne slaba, gatita la abur sau pe gratar, nu prajita.

Datele vin sa infirme un studiu realizat de PETA, celebra organizatie pentru drepturile animalelor, care ii dadea pe vegani drept cei mai „pofticiosi” in materie de sex. "Viagra este pastila care poate face un barbat sa reziste o noapte intreaga, dar o dieta vegana le poate aduce beneficii pe toata durata vietii", cred cei de la PETA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului