Sex

#preludiu #relatii sexuale #sex #sex tantric

8 experiente sexuale pe care sa nu le ratezi

Ti-ai implinit potentialul sexual? In absenta disponibilitatii pentru experimente, viata sexuala poate intra cu usurinta in rutina. Da o sansa celor 8 experiente sexuale pe care sa nu le ratezi.

Fie ca preferi sexul fara atasamente sau ai o relatie stabila , viata sexuala nu se imbunatateste daca ramai doar la miscarile pe care le preferi.

Incearca 8 experiente sexuale pe care ai putea regreta daca le ratezi:
 

Preludiu lung in lenjerie intima


In dormitor, graba nu-ti poate oferi mai mult de un orgasm obisnuit. Pentru senzatii mai intense, prelungeste preludiul cat mai mult, fara sa renunti la lenjeria intima. Dupa ce bariera din material textil dispare, atingerea partenerului va fi cu atat mai placuta si amandoi veti avea o experienta deosebita si foarte placuta.
 

Sex pe masina de spalat


Pentru a mentine un element de noutate in relatia de cuplu, este recomandat sa spargi rutina sexului in dormitor. Multe locuri din casa sunt potrivite si pot oferi senzatii noi, insa masina de spalat in timpul ciclului de stoarcere este cu adevarat o experienta deosebita. In cea mai reusita pozitie pe masina de spalat, ea sta in fund pe un prosop pus deasupra aparatului, in timp ce el o penetreaza frontal stand in picioare.
 

Un weekend in pat cu persoana iubita


Intre studii, cariera, prieteni si rude, un weekend in care n-ai nici un plan alaturi de partener este o exceptie. Organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa-ti poti permite sa petreci un weekend in pat cu persoana iubita. Alaturi de partener poti manca in pat, poti asculta muzica in pat, dar mai ales ii poti explora trupul si poti experimenta cu pozitii noi, fie romantice, fie dificile.
 

Sex tantric


Orgasmul ca scop al sexului este o mentalitate intalnita mai ales in Occident. In Orientul indepartat, sexul tantric te invata sa apreciezi fiecare moment intim petrecut cu partenerul, fara ca sexul sa fie o cursa catre orgasm. Incearca sa faci sex uitand de orgasm. De fiecare data cand unul dintre parteneri se apropie de orgasm, este timpul pentru o pauza pentru saruturi si mangaieri .
 

Joaca un rol pentru partener


Fanteziile sexuale pot fi o cale a implinirii sexuale in cuplu atunci cand si tu si partenerul sunteti dispusi sa incercati lucruri noi. Luati o pauza de la rutina sexuala si experimentati cu un joc in care fiecare are un rol deosebit. Profita de ocazie pentru a incerca miscari noi si a renunta la unele inhibitii pe care nu le-ai putea incalca "in pielea ta".
 

Sexul la pranz, fara jaluzele trase


Sexul pe lumina poate fi o experienta foarte senzuala si intima. Daca poti trage jaluzelele pentru a face sex in lumina soarelui la pranz fara sa oferi un spectacol vecinilor, fa-o fara rezerve alaturi de partener.
 

O noapte de


Cearsafurile de bumbac fin sau de satin sunt minunate atunci cand iti mangaie corpul gol. Incearca sa dormi o noapte alaturi de partener fara pijama si bucura-te de caldura corpului persoanei iubite. Noapte de goliciune poate duce cu usurinta si la...

Sexul matinal


Inainte sa deschizi ochii simti cum partenerul te mangaie. Nu ezita si incearca o partida de sex matinal, care poate fi extrem de satisfacator. Evita insa alaturi de partener pozitiile in care sunteti fata in fata, daca n-aveti chef sa va spalati pe dinti inainte de sexul matinal.

Sursa foto: Bloggen.be

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii