Sex

#sex #sex luni #sex marti #sex miercuri #sex joi #sex vineri #sex sambata #sex duminica #motive sa faci sex

Marti sexul este pasional, miercuri iti creste entuziasmul, joi ...

Sexul este o metoda extrem de placuta de a te elibera de stres, care iti mai aduce si alte beneficii asupra starii tale de sanatate, cum ar fi cresterea calitatii somnului. Ai multe motive sa faci sex cat mai des si sa transformi activitatea din dormitor intr-o prioritate.

Bineinteles, sexul este si unul dintre cei mai importanti factori ai unei relatii. Asa ca iata cateva motive pentru care ar trebui sa-l practici in fiecare zi a saptamanii!

1. Luni, sexul te ajuta sa incepi saptamana in forma

Pentru foarte multe persoane, ziua de luni este cea mai stresanta zi din saptamana. Din fericire, in timpul sexului se elibereaza un hormon numit oxitocina, care stimuleaza starea de relaxare si calm care ta ajuta sa faci fata tuturor provocarilor.

2. Marti, pasiunea este de partea ta

Denumirea zilei in anumite limbi provine de la numele planetei Marte, planeta iubirii si a sexului. Asadar, martea este una dintre acele zile in care astrele iti ofera dispozitia necesara pentru o noapte incendiara.

3. Miercuri, sexul iti creste entuziasmul

Partida de sex de la mijlocul saptamanii este esentiala pentru buna ta dispozitie. Te va energiza si entuziasma intr-atat, incat sa poti sa inchei saptamana cu succes.

4. Joi, sexul te apropie de partenerul tau

Joi este cea mai potrivita zi pentru o cina romantica sau pentru alte activitati pe care le apreciati amandoi, este momentul perfect sa te conectezi cu partenerul tau si sa-i arati aprecierea ta. Si cum altfel se poate incheia o seara perfecta, daca nu prin sex?

5. Vineri ai timp sa faci sex fara graba

Tocmai ai scapat de inca o saptamana stresanta si agitata, iar acum ai in sfarsit timp sa faci sex ca la carte, cu preludiu si fara limita de timp. Asa ca nu rata aceasta ocazie ce se iveste doar o data pe saptamana!

6. Sambata poti inlocui exercitiile cu activitati mai solicitante

Chiar daca ti-ai propus sa faci sport sambata, poti trisa putin si-l poti inlocui cu miscari mult mai placute. Chiar daca nu are chiar aceleasi efecte ca fitnessul, sexul te scapa, totusi, de 100-200 de calorii in doar cateva minute.

7. Duminica, sexul te energizeaza

S-a mai terminat un weekend si de maine vei merge iar la serviciu. Ai nevoie de ceva care sa te energizeze si sa-ti imbunatateasca sistemul imunitar pentru saptamana ce va urma. Oamenii de stiinta sustin ca sexul ajuta la eliberarea de hormoni care iti intaresc imunitatea si iti incarca bateriile pe deplin.

Sursa foto: dhurjatikabiraj.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului