Sex

#relaxare #cuplu #energie #club #preludiu #restaurant #sex #sex zilnic

7 beneficii ale partidelor zilnice de amor

Cat de incitant suna asta? Aminteste-ti de primele luni, cand pasiunea tinea loc de preludiu si tot ce va doreati dupa o zi la birou era sa va contopiti unul in bratele celuilalt, intr-o frenezie erotica care sa dureze pana a doua zi.

Cum tot ce estefrumos dureaza putin, nici partidele de amor nu mai sunt ce-au fost. Tot ce faceti acum este sa puneti sexul pe o lista a lucrurilor "de facut". Ei bine, lasati la o parte stresul si grijile cotidiene si incercati sa reaprindeti flacarea pasiunii. Iata 7 motive sa faci sex in fiecare zi saptamana acesta.

Luni: destresarea cu sex

Lunea este o zi grea! Pentru toata lumea. Te trezesti, mergi la munca si faci fata greu unei zile istovitoare. Te poti considera norocoasa daca iti planifici o noapte de dragoste la inceputul saptamanii. Studiile arata ca sexul elibereaza un hormon numit "oxitocina", care te scapa instant de stres.

Marti: sexul spontan

Jennifer Freed, un terapeut marital din Statele Unite, spune ca ziua de Marti este denumita dupa planeta Marte, fiind asociata cu energie, actiune si dorinta. Asa ca foloseste ziua aceasta intr-un mod cu adevarat placut si nu astepta neaparat sa vina seara: puteti avea parte de o partida scurta si spontana atunci cand va intoarceti de la birou sau in pauza de masa.

Miercuri: sexul de dimineata

Trezeste-te cu jumatate de ora mai devreme si provoaca-l la o partida de sex inainte de a face dus. Este un mod atat de placut de a te incarca cu energie pentru tot restul zilei!

Joi: multumeste-i in felul tau

Una dintre cheile succesului unei relatii solide este o sanatate sexuala buna. Seara de joi este perfecta pentru o cina romantica in doi, urmata de cateva ore erotice petrecute in dormitor, unde veti da frau liber fanteziilor voastre.

Vineri: sexul de inceput de weekend

Este vineri, gata cu munca, este timpul sa puneti distractia pe primul loc. Si ce poate fi mai frumos dupa ce v-ati distrat la restaurant sau in club, decat sa mutati voia buna in dormitor la finalul serii?

Sambata: fa gimnastica in dormitor

Dintre toate zilele, sambata este cea mai potrivita prentru a pune sexul pe lista de prioritati. Ai tot timpul sa o faci, iar miscarea inseamna sanatate, asa ca fa gimnastica in dormitor alaturi de iubitul tau.

Duminica: termina saptamana cu... sex!

Cu siguranta, ultima zi din saptamana nu poate fi decat benefica pentru trupul si mintea ta. Pastreaza sexul dupa apus, cand se lasa intunericul si vei avea parte de un somn odihnitor pentru a incepe o noua saptamana cu dreptul.

Sursa foto: cmbtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare