Sex

#vedete #fetisuri sexuale #fetisuri sexuale vedete

7 fetisuri sexuale ciudate ale vedetelor

Emanciparea erotica a condus la o nonsalanta generala a adultilor in privinta dezvaluirii de fetisuri sexuale diverse. Toata lumea vorbeste deschis despre lucrurile ciudate pe care le prefera in pat, iar cercul vedetelor internationale nu face exceptie.

Fetisurile sexuale sunt acele picanterii sexy, perverse sau de-a dreptul socante, care excita puternic anumite persoane in timpul sexului. Marturisirile vedetelor demonstreaza avalansa de preferinte ciudate ale oamenilor intre asternuturi, dar si relaxarea acestora de a-si marturisi slabiciunile intime. Iata ce fetisuri sexuale condimenteaza partidele de amor ale vedetelor!


1. Jack Black

Actorul Jack Black a declarat intr-un interviu acordat revistei Playboy ca, daca partenera lui de sex poarta saboti, atunci dorinta lui de a face amor nebun cu aceasta creste considerabil.


2. Brooke Burke

Frumoasa partenera a lui Quentin Tarantino, Brooke Burke, recunoaste ca fetisul ei sexual este sa admire laba piciorului unui barbat, dar doar daca este foarte bine ingrijita:

"Imi plac picioarele, sigur am un fetis cu ele. Ador sa observ laba piciorului unui barbat, dar trebuie sa fie curata", marturiseste Brooke.


3. Nick Lachey

Fostul partener al cantaretei Jessica Simpson, Nick Lachey, a declarat pentru revista Elle ca ideea travesti-ului il excita la maximum, motiv pentru care obisnuia sa poarte pantofii cu toc ai Jessicai in timpul preludiului.


4. Eva Longoria

Eva Longoria adora sa fie supusa in pat, de aceea fetisul ei este sa fie legata de maini cu o esarfa din matase:

"Nu ma supar sa fiu legata cu esarfe matasoase, imi place cand un barbat preia controlul. Mi se pare foarte sexy sa fii supus", marturiseste actrita.


5. Ricky Martin

Intr-un interviu pentru revista "Blender", Ricky Martin a recunoscut ca ii place sa urineze in timpul sexului, deci este adeptul fetisului numit "dusul auriu":

"Ador dusul auriu. Este atat de sexy senzatia, datorita diferentei de temperatura dintre corp si urina", sustine Ricky.


6. Angelina Jolie

Comportamentul pervers al Angelinei Jolie in dormitor nu este un secret pentru nimeni, iar preferinta actritei pentru sado-masochism i-a dominat multa vreme identitatea sexuala. De cand formeaza un cuplu alaturi de Brad Pitt, insa, a renuntat la aceasta practica.


7. Scarlett Johansson

Pana si Scarlett Johansson are un punct sensibil in privinta modului in care adora sa faca sex, iar acesta este actul sexual pe bancheta din spate a unei masini.



Tu ce fetisuri sexuale ciudate cunosti?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii