Sex

#vedete #sex #paris hilton #angelina jolie #mariah carey #pozitii #vibrator

6 sfaturi despre sex, oferite de celebritati

Atunci cand starurile internationale dau sfaturi despre dragoste, lumea parca se opreste in loc si tot mapamondul este numai ochi si urechi. In fond, este si normal, caci sunt superstaruri, iar ele traiesc undeva acolo sus, un loc inaccesibil omului de rand. Iar atunci cand vedetele aduc sexul in discutie, indrumarile lor sunt cu atat mai pretioase. Iata 6 sfaturi pe care ni le dau starurile despre un sex de calitate.

1 Cameron Diaz

Cameron Diaz este adepta stilului traditional de sex, in care barbatul trebuie sa-si domine partenera. "Am instincte primare, la un nivel animalic. Loveste-ma in cap si arunca-ma peste umarul tau. Tu, barbatul, eu, femeia! Imi place contactul fizic, trebuie sa-mi ating iubitul intotdeauna. Nu este o optiune".

2 Scarlett Johansson

La Scarlett Johansson, totul se invarteste in jurul locatiei, iar masina este alegerea ei numarul 1 in materie de locuri pentru a face sex. In special atunci cand isi doreste ceva nebunesc si pervers intr-un oarecare fel, Scarlett marturiseste ca alege bancheta din spate.

3 Angelina Jolie

Ca si in rolurile pe care le joaca pe marele ecran, in patul de acasa Angelina Jolie este o fata rea, care iubeste micile perversiuni alaturi de Brad Pitt. "Sunt inca o fata rea. Am inca acea parte in mine (...) numai ca acum ii apartine lui Brad".

4 Eva Longoria

Nu a stiut ce inseamna sexul pana nu a pus mana prima oara pe un vibrator, a recunoscut nonsalant Eva Longoria. "Acum le fac cadou tuturor prietenelor mele, iar ele tipa de bucurie cand il vad. Un orgasm este cel mai frumos cadou".

5 Mariah Carey

Pare incredibil, insa Mariah Carey l-a tinut la usa dormitorului pe sotul sau, Nick Cannon, pana cand cei doi au devenit soti cu acte in regula. Insa el se pare ca nu s-a suparat, caci este de aceeasi parere: pastreaza-te pentru persoana iubita.

6 Paris Hilton

Paris recomanda diversitatea in dormitor si incurajeaza jocurile de rol. "Intotdeauna mi-au placut babatii in uniforma. Un politist cu ochi albastri si abdomenul cu "patratele" este o fantezie minunata", marturiseste tanara Paris.

Sursa foto: britsintheus23.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii