Sex

#sex #cuplu #femei #barbati #secrete #secrete intime

6 secrete intime pe care femeile ar vrea ca barbatii sa le stie

Ideal este ca in relatiile intime sa nu existe secrete intre parteneri. O comunicare deschisa a nevoilor inlatura riscul insatisfactiei pe plan personal, chiar daca unele aspecte pot fi incomode pentru sexul opus. Dorintele ascunse pe care femeile le tin inchise intr-un cufar al mintii ar putea ajuta barbatii sa isi tina partenerele fericite si implinite.

Dezvaluirea urmatoarelor secrete intime inseamna mai multe sanse de satisfactie pentru cuplurile de indragostiti. Iata ce ar vrea femeile ca barbatii sa stie despre nevoile lor erotice!


1. Sexul protejat, afrodisiac feminin


Un barbat preocupat de sexul protejat si atent la evitarea unor consecinte nedorite ale actului sexual isi satisface partenera pe mai multe planuri: o face sa se relaxeze pe plan intim, ii da sentimentul de siguranta si ocrotire, dar ii si demonstreaza ca este responsabil si matur.


2. Complimentele cresc libidoul


Femeile au nevoie de stimulare mentala pentru a se simti bine in pat, nu doar de una fizica. Complimentele au intotdeauna un efect puternic asupra libidoului feminin, intrucat ele anuleaza tensiunea temerilor si a complexelor. Un barbat care isi face partenera sa se simta sexy este si cel care are parte intotdeauna de partide de amor senzationale.


3. Contactul vizual inlesneste intimitatea


Contactul vizual este esential pentru trairile intense ale unei femei in dormitor. Un barbat care isi priveste partenera adanc in ochi in timpul sexului este mai fermecator, mai atragator si mai conectat sexual si emotional cu aceasta. Lipsa contactului vizual produce efectul contrar.


4. Romantismul, un "must have"


Gesturile romantice nu vor fi niciodata de prisos pentru o femeie, orice forma ar lua ele. Cu cat este un barbat mai atent cu partenera lui din acest punct de vedere, cu atat mai deschisa va fi ea in relatia sexuala. Un mesaj de dragoste, o cina romantica ca surpriza sau cateva lumanari parfumate mentin o femeie 100% implicata erotic si sentimental.


5. Galanteria este inca importanta


Multi barbati considera galanteria un comportament invechit, insa ea nu isi va pierde niciodata actualitatea. Instinctual, femeile vor sa fie protejate de un mascul puternic si cizelat, care tine cont intotdeauna de nevoile partenerei sale.


6. Sinceritatea intre asternuturi


In fine, orice femeie isi doreste ca partenerul ei sa fie sincer cu ea, chiar si pe plan sexual. Daca un barbat refuza sexul din motive fiziologice si se simte jenat sa o spuna, femeia va concluziona ca nu mai este atragatoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului